Bisiklet parkurunda bisiklet süren genç, "çocuklara çarpacaksın" diyen kişiler tarafından darp edildi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8372
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    bisiklet
Bu adama sağlam bir dayak şart. Kendine gelir, sonra da buzlu bir su içer.

Bununla ilgili şunu izlemenizi öneririm hocam.

Bunu daha önce gördüm, izledim. Güzel bir video, herkese izletmeli bence. Çok mantıklı konuşuyor ablamız.

Bu dönemde var fakat adamına göre kötü insana denk gelme yeter bu sıralar halen kavga etmek ile uğraşıyorum bırakacağım kavga etmeyi artık bir yerimden bıçaklanıp öleceğim yoksa.

Bıçaklanıp ölmek için kavga etmene gerek yok, arkadaşım gibi lavga ayırmaya çalışırken bile ölebilirsin...

İfadeler: 995
Bıçaklanıp ölmek için kavga etmene gerek yok, arkadaşım gibi lavga ayırmaya çalışırken bile ölebilirsin...
Komik gelecek ama ben hiç kavga ayırmam bırak dalsınlar derim hep bir ara kendimi hep kavga ederken birini döverken bulurum içime boksörcü mü kaçtı benim yoksa?

Komik gelecek ama ben hiç kavga ayırmam bırak dalsınlar derim hep bir ara kendimi hep kavga ederken birini döverken bulurum içime boksörcü mü kaçtı benim yoksa?

Boksörcü kaçsa kavgadan kaçınırsın benim gibi.

İfadeler: 995
İnsan içinde bulunduğu toplumun şart ve davranışlarına uyum sağlayabilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…