Bisiklet yolunda çocuğa çarpma tartışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mortem.dll
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 348
  • Etiketler Etiketler
    bisiklet
Şaşırdım tartışma büyümemiş hızlıca kapanmış. Dayı çok yanlış değil ama "çocuk bu çıkar önüne" diyen dayı hayatımda duyduğum en saçma bahaneyi verdi. Sahip çıkacaksın arkadaşım çocuğa, orası kavşaksa o da bir araçsa sen bildiğin çocuğu ölüme yolluyorsun o zaman.

Scooter kullanan haklı falan değil, orası bisiklet yolu. Scooter değil, hızlı gidiyor. Yol ile bağlantılı park yolu var, dikkat etmek zorunda. Bu trafikte de geçerli, her zaman sen dikkatli olacaksın. İnsanların ne yapacağı belli olmaz.

Ailesi sahip çıkacak bu nasıl mantık.
Karşıya geçtiklerini uzaktan görüyor, yavaşlayacak zamanında. Bence bir baştan izle videoyu. Biz de az bisiklet sürmedik, Mersin sahil yolunda hiç öyle bir şey yaşamadım. Ayık olacaksın, önceden bileceksin ne olacağını. Trafik içinde geçerli bakacaksın, önüne saçma sapan hareket eden araçları sollayıp geçeceksin veya yaklaşmayacaksın mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuk ne kadar efendiymiş, biri bana manyak mısın dese amcam yaşımda ki adama vurmam ama tartışırım.

Suç çocukta değil bu arada tabii ki, ebeveynde. Orası bisiklet yolu değil mi? Biri bana bisiklet yolundayken çarpsa sesimi çıkarmam haksız olduğum için, kaldırımdan yürümem lazım çünkü.

İfadeler: Nop
Çocuk sonuçta elini tut babalık yap. Kendisi sürse aynı hızla gider, orası kavşak değil, bisiklet yolu bölünmüyor düz gidiliyor. Sağı solu yol ayırımı olmadığı için sürücüyü bağlamaz. Kendi çoçuğuna sahip çık. Çoçuğun kendini atıyor, bir şey olsa boşu boşuna içerde ranza sırası bekleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…