Dinlene dinlene sürmek Zone 1-2 olduğundan gelişime açıktır. Ama çok uzun aralar vermemek iyi olur. Devam edilebildiği kadar devam etmek iyidir.Güzel rehber ellerinize sağlık.
Peki sürekli dinlene dinlene sürmek?
Bazı durumlarda en düşük viteste bile tükenir hâle geliyorum. Bu yüzden dinlenerek sürmek zorunda kalıyorum.
Yaptığım bir başka hatayı daha anladım. Tamamdır.
İniş dedin de aklıma geldi. Bahsetmemiştim. Bizim buralarda yokuş aşağı yollar aşırı eğimli. Sürekli arka frene basılı tutarak iniyorum. Bisikleti geçtim, yukarı doğru bakan motorsiklet araçlar bile o yokuştan yukarı çıkmakta zorlanıyor. Frenin ömründen yemiyorumdur umarım.
Hissetmedikçe içmiyordum. Artık daha dikkatli davranırım.
Kilo vermek için şekerli ürünlerden uzak duruyorsak?
Senin tanımın ile "Kısa ve profesyonel olmayan" rehber olsa da kesinlikle yararlı. Ellerine sağlık.![]()
Rubleden bu yüzden bahsettim, daha büyük bir rubleniz olsa daha rahat çıkarsınız. Kuvvetten kazanc yoldan kayıp usulü. Ama ruble daha profesyonel kalıyor. Tavsiye etmem şimdilik.
Frenin ömründen tabii yiyorsunuz
O zaman yapay ürünler tüketmeyin, bir muz biraz kuru üzüm vb diyetinizi bozmaz. Tabii diyetisyen değilim o tarafına net bir yorum yapamayacağım. Hiç yoktansa sade soda ve az tuz iyidir. Terleme ile atılan tuz ve mineralleri yerine koyar.