E Enes_14 Çalışkan Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 1 30 Kasım 2024 #1 BitLocker ekranında kaldım elimde şifre var ama klavye çalışmıyor nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevirim.
BitLocker ekranında kaldım elimde şifre var ama klavye çalışmıyor nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevirim.
dolob Uzman Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 796 Çözümler 21 Beğeniler 566 Yer Spica 30 Kasım 2024 #2 Enes_14 dedi: BitLocker ekranında kaldım elimde şifre var ama klavye çalışmıyor nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevirim. Genişletmek için tıkla... Klavye hiçbir şekilde çalışmıyor ise ekran klavyesine ulaşmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Enes_14 dedi: BitLocker ekranında kaldım elimde şifre var ama klavye çalışmıyor nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevirim. Genişletmek için tıkla... Klavye hiçbir şekilde çalışmıyor ise ekran klavyesine ulaşmayı deneyin.
KS KS E Enes_14 Çalışkan Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 1 30 Kasım 2024 #3 dolob dedi: Klavye hiçbir şekilde çalışmıyor ise ekran klavyesine ulaşmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran klavyesi falan yok galiba. BIOS ekranı gibi düşün bunu. Açılırken direk burası geliyor. Şifrem var gireceğim ama giremiyorum klavye çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
dolob dedi: Klavye hiçbir şekilde çalışmıyor ise ekran klavyesine ulaşmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran klavyesi falan yok galiba. BIOS ekranı gibi düşün bunu. Açılırken direk burası geliyor. Şifrem var gireceğim ama giremiyorum klavye çalışmıyor.
Jennifer Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 970 Çözümler 43 Beğeniler 1.133 Yer Battalgazi 30 Kasım 2024 #4 Klavye bağlayın Laptop üzerindeyseniz. Artı 0 Eksi
KS KS E Enes_14 Çalışkan Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 1 30 Kasım 2024 #5 Jennifer dedi: Klavye bağlayın Laptop üzerindeyseniz. Genişletmek için tıkla... Masaüstü hocam. Artı 0 Eksi
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 30 Kasım 2024 #6 Enes_14 dedi: Masaüstü hocam. Genişletmek için tıkla... "Windows + CTRL + O" Tuş kombinasyonuna bastığınız zaman ekran klavyesi açılıyor mu? Düzeltme: Klavya hiç çalışmıyor ise bir klavye edinmelisiniz. Fare ile bunu yapmak pek mümkün değil. Son düzenleme: 30 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Enes_14 dedi: Masaüstü hocam. Genişletmek için tıkla... "Windows + CTRL + O" Tuş kombinasyonuna bastığınız zaman ekran klavyesi açılıyor mu? Düzeltme: Klavya hiç çalışmıyor ise bir klavye edinmelisiniz. Fare ile bunu yapmak pek mümkün değil.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 30 Kasım 2024 #7 Klavyeyi varsa USB 2.0 portuna takın. Kablosuz klavye ise kablolu klavye edinmeniz gerekebilir. Artı 0 Eksi
KS KS E Enes_14 Çalışkan Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 1 30 Kasım 2024 #8 Recep Baltaş dedi: Klavyeyi varsa USB 2.0 portuna takın. Kablosuz klavye ise kablolu klavye edinmeniz gerekebilir Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Klavyeyi varsa USB 2.0 portuna takın. Kablosuz klavye ise kablolu klavye edinmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Normalde ışıklar yanıyordu çıkar tak yaptım artık ışıklarda yanmıyor. Mouse da çalışmıyor ne yapmalıyım acaba bütün girişleri denedim USB olan. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Klavyeyi varsa USB 2.0 portuna takın. Kablosuz klavye ise kablolu klavye edinmeniz gerekebilir Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Klavyeyi varsa USB 2.0 portuna takın. Kablosuz klavye ise kablolu klavye edinmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Normalde ışıklar yanıyordu çıkar tak yaptım artık ışıklarda yanmıyor. Mouse da çalışmıyor ne yapmalıyım acaba bütün girişleri denedim USB olan.
Jennifer Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 970 Çözümler 43 Beğeniler 1.133 Yer Battalgazi 30 Kasım 2024 #9 Enes_14 dedi: Normalde ışıklar yanıyordu çıkar tak yaptım artık ışıklarda yanmıyor. Mouse da çalışmıyor ne yapmalıyım acaba bütün girişleri denedim USB olan. Genişletmek için tıkla... Fastboot BIOS üzerinde açıksa kapatmayı deneyin hocam. Artı 0 Eksi
Enes_14 dedi: Normalde ışıklar yanıyordu çıkar tak yaptım artık ışıklarda yanmıyor. Mouse da çalışmıyor ne yapmalıyım acaba bütün girişleri denedim USB olan. Genişletmek için tıkla... Fastboot BIOS üzerinde açıksa kapatmayı deneyin hocam.
KS KS E Enes_14 Çalışkan Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 1 30 Kasım 2024 #10 Recep Baltaş dedi: Klavyeyi varsa USB 2.0 portuna takın. Kablosuz klavye ise kablolu klavye edinmeniz gerekebilir. Enes_14 dedi: Normalde ışıklar yanıyordu çıkar tak yaptım artık ışıklarda yanmıyor mouse da çalışmıyor ne yapmalıyım acaba bütün girişleri denedim USB olan Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Jennifer dedi: Fastboot BIOS üzerinde açıksa kapatmayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Açık hocam Fast boot ama BIOS'a nasıl gireceğim? Direk pili çıkartıp resetlesem güncelledim sürüm silinir mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Klavyeyi varsa USB 2.0 portuna takın. Kablosuz klavye ise kablolu klavye edinmeniz gerekebilir. Enes_14 dedi: Normalde ışıklar yanıyordu çıkar tak yaptım artık ışıklarda yanmıyor mouse da çalışmıyor ne yapmalıyım acaba bütün girişleri denedim USB olan Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Jennifer dedi: Fastboot BIOS üzerinde açıksa kapatmayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Açık hocam Fast boot ama BIOS'a nasıl gireceğim? Direk pili çıkartıp resetlesem güncelledim sürüm silinir mi acaba?