Çözüldü BitLocker kodu girilmesine rağmen sistem yeniden başlıyor ve tekrar BitLocker kodu istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MR.X

Becerikli
BitLocker kodu girilmesine rağmen sistem yeniden başlıyor ve tekrar BitLocker kodu istiyor. Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Hocam güncelleme yaptıktan sonra yeniden başlattım. Sonra böyle oldu. Bu arada sorunu çözdüm.
Başka bir forumda gördüm bunu yapınca sorun çözüldü.
Neyi devre dışı bırakacağım? BitLocker kodunu giriyorum ama sistem yeniden başlıyor ve tekrar istiyor BitLocker kodunu. Kod doğru. Microsoft'un sitesinden aldım kodu.
Hocam, BIOS ayarlarıyla ilgili bir şey yaptınız mı? TPM açma kapatmak gibi? Dediğiniz ekran gelince SHIFT+F-10 basın. Karşına CMD gelecek. Şu kodları girin;

manage-bde -status
Bu kod hangi diskin şifreli olduğu göreceksiniz.

manage-bde -off C:
Ardından bu kodu girin, devre dışı kalacaktır. C veya D olabilir. İlk girdiğiniz kod da öğreneceksiniz.

Hocam güncelleme yaptıktan sonra yeniden başlattım. Sonra böyle oldu. Bu arada sorunu çözdüm.
Başka bir forumda gördüm bunu yapınca sorun çözüldü.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…