cemkaraca

Yetkin
Hangi yağı kullanmam gerekiyor veya ne kullanmam gerekiyor? Baruthane pilavcısı cosplay yapıyorum ve bıyıklarım onunla aynı uzunlukta. Sadece benim bıyıklarımın ucları aşağıya doğru düşüyor sürekli, elimle ıslatarak kaldırsam bile.

1746557628215.webp

Buna benzer nasıl yapabilirim?

Bıyığının yapısı değişik olabilir ve adamın bıyığının her zaman böyle olduğunu düşünmüyorum, wax veya jöle sürmeyi de deneyebilirsin.

Beyler fotoğrafı şimdi görünce bende kahkaha attım. Konuyu açarken komik gelmemişti ama :LOL: :LOL:

Bıyığının yapısı değişik olabilir ve adamın bıyığının her zaman böyle olduğunu düşünmüyorum, wax veya jöle sürmeyi de deneyebilirsin.
Bu arada bıyığa wax sürmek bilmiyorum ya, saca sürülür de. Ama bıyığa sürünce o wax ağzına falan girer, bi şey olur. Birde wax sağlıklı mı? Dökme yapmaz mı?

Beyler fotoğrafı şimdi görünce bende kahkaha attım. Konuyu açarken komik gelmemişti ama :LOL: :LOL:

Bu arada bıyığa wax sürmek bilmiyorum ya, saca sürülür de. Ama bıyığa sürünce o wax ağzına falan girer, bi şey olur. Birde wax sağlıklı mı? Dökme yapmaz mı?
Gün sonu yıkarsan bir şey olmaz, zaten ortasından itibaren waxlamış. Kendi yorumum olarak yolda seni gören kahkaha patlatır 😂.