Black Myth: Wukong kendi rekorunu kırmaya devam ediyor!

Dracula

Üstün

Gün içinde 1 milyondan 1 buçuk milyona yükseldi, şimdi ise 2 milyon 100 bin kişi anlık olarak oynuyor. Sizler neler düşünüyorsunuz?

Bence benchmark çok iyi bir hamleydi, Çin oyunlarıyla alakası olmayan birçok kişi kurup bilgisayarında denemiştir. Çin her alanda kendini geliştirmeye devam ediyor.

Elden Ring - God of War karışımı bir oyun olmuş baya güzel duruyor. Yılın Oyunu ödülünü alma ihtimali var gibi.

Hayır insanın zoruna gidiyor. Çok iyi bir sistemim var her açıdan, kredi kartı ile bu oyunu da alabilirim ama 2000 TL bir oyuna asla vermek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır insanın zoruna gidiyor. Çok iyi bir sistemim var her açıdan, kredi kartı ile bu oyunu da alabilirim ama 2000 TL bir oyuna asla vermek istemiyorum.
Oyuncustore'dan alabilirsiniz. Ben hep oradan alıyorum yeni oyunları bunu da alacağım sanırım çok övüldü.

Paylaşımlı hesap al. Ben öyle yapıyorum. Paylaşımlı 200 TL'ye satılıyormuş yuh. Biraz bekler 25 TL'ye alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…