3-5 patch çıkar oyunun optimizasyonu için. O süreçte de kırarlar zaten sabırlı olmak lazım. Hatta Denuvo'yu komple kaldırırlarsa oyundan daha da performanslı hale gelecektir. :LOL:

Oyuncustore'dan alabilirsiniz. Ben hep oradan alıyorum yeni oyunları bunu da alacağım sanırım çok övüldü.
Epic, Steam ya da Ubisoft üzerinden alıyorum oyunları genelde ciddi indirimlerde zaten genellikle lol ve dota 2 vs. oynadığım için hikayelilere pek vakit kalmıyor ama bu önerdiğiniz yer güvenilir mi? Steam key mi satıyor? Olayı nedir?

Epic, Steam ya da Ubisoft üzerinden alıyorum oyunları genelde ciddi indirimlerde zaten genellikle LoL ve DotA 2 vs. oynadığım için hikayelilere pek vakit kalmıyor ama bu önerdiğiniz yer güvenilir mi? Steam key mi satıyor? Olayı nedir?

Hesap satıyorlar gayet güvenilirler ve gece geç saatler dışında çevrim içi destek var. Anında yardımcı oluyorlar. Game Pass (sınırsız), AC Mirage, avatar, Star Wars Jedi survivor, NFS Unbound gibi alışverişlerim oldu. NFS Unbound ilk çıktığında almıştım mesela 2 yıl geçti ama hala hesap bende ve istediğim zaman gireibliyorum. Bazen şifresi değişiyor hesapları alanlar başkalarına satamaması için. Öyle olunca da desteğe yazıyorum anında yeni şifreyi veriyorlar.

Bu oyun için en kısa zamanda şu tatlı kızdan güzel bir performans bekliyorum.
Hadi göreyim seni güzelim, sen mutlaka halledersin!

Fitgirl2.webp