Blackraven
Üstün
DENUVO olduğu için paylaşımlı hesap almak bir tık mantıklı ama sabırsız olup 200₺ öpülmeye gerek yok biraz beklerim 20₺'ye çakarım. O zamana kırılmazsa tabi...
Ne yaptılar hamlede?Bence benchmark çok iyi bir hamleydi, Çin oyunlarıyla alakası olmayan birçok kişi kurup bilgisayarında denemiştir. Çin her alanda kendini geliştirmeye devam ediyor.
Oyunun benchmarkını sundular standalone şekilde. Ücretsiz bir şekilde Steam'den edinebilirsiniz. Oyunun tanınırlılığına bence etkili olmuştur.
Epic, Steam ya da Ubisoft üzerinden alıyorum oyunları genelde ciddi indirimlerde zaten genellikle lol ve dota 2 vs. oynadığım için hikayelilere pek vakit kalmıyor ama bu önerdiğiniz yer güvenilir mi? Steam key mi satıyor? Olayı nedir?Oyuncustore'dan alabilirsiniz. Ben hep oradan alıyorum yeni oyunları bunu da alacağım sanırım çok övüldü.
Epic, Steam ya da Ubisoft üzerinden alıyorum oyunları genelde ciddi indirimlerde zaten genellikle LoL ve DotA 2 vs. oynadığım için hikayelilere pek vakit kalmıyor ama bu önerdiğiniz yer güvenilir mi? Steam key mi satıyor? Olayı nedir?
Eki Görüntüle 76246
Gün içinde 1 milyondan 1 buçuk milyona yükseldi, şimdi ise 2 milyon 100 bin kişi anlık olarak oynuyor. Sizler neler düşünüyorsunuz?