Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Bence benchmark çok iyi bir hamleydi, Çin oyunlarıyla alakası olmayan birçok kişi kurup bilgisayarında denemiştir. Çin her alanda kendini geliştirmeye devam ediyor.
baysigma
Uzman
Para olsa alacağım ama para yok,
indirime girer girmez hemen alacağım.
Burak Birinci
Üstün
Elden Ring - God of War karışımı bir oyun olmuş baya güzel duruyor. Yılın Oyunu ödülünü alma ihtimali var gibi.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Hayır insanın zoruna gidiyor. Çok iyi bir sistemim var her açıdan, kredi kartı ile bu oyunu da alabilirim ama 2000 TL bir oyuna asla vermek istemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncustore'dan alabilirsiniz. Ben hep oradan alıyorum yeni oyunları bunu da alacağım sanırım çok övüldü.Hayır insanın zoruna gidiyor. Çok iyi bir sistemim var her açıdan, kredi kartı ile bu oyunu da alabilirim ama 2000 TL bir oyuna asla vermek istemiyorum.
baysigma
Uzman
Oyuncustore'dan alabilirsiniz. Ben hep oradan alıyorum yeni oyunları bunu da alacağım sanırım çok övüldü.
Kod mu veriyorlar hesap mı bayağı ucuza satıyorlar 200 TL'ye.
Reviac
Yetkin
Kod mu veriyorlar hesap mı bayağı ucuza satıyorlar 200 TL'ye.
200 TL'ye oyunu vermezler, Steam hesabı verir offline oynar silersin.
Hayır insanın zoruna gidiyor. Çok iyi bir sistemim var her açıdan, kredi kartı ile bu oyunu da alabilirim ama 2000 TL bir oyuna asla vermek istemiyorum.
Paylaşımlı hesap al. Ben öyle yapıyorum. Paylaşımlı 200 TL'ye satılıyormuş yuh. Biraz bekler 25 TL'ye alırım.