ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Souls-like türüne Kena: Bridge of Spirits oyunu ile girmiştim ve Wukong ile devam ettim. Bütün büyük küçük bosslarla birlikte oyunu bitirdim 66 saat gibi bir sürede. Oyun bir başyapıt ancak eleştireceğim bir noktası var ki oyuna çok iyi odaklanılmazsa bazı görevler, yani bosslar görülmeyebiliyor. Örneğin 3. RAT Prince gibi. Bunun dışında Elden Ring oynayan bir arkadaşımda Melania ile 2-3 el savaşmıştım. Açıkçası Erlang Melania'dan bence daha zor bir boss. Bu konuda sizin de yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca Scorpionlord ve Yellow Loong bossları da souls-likedan ziyade direkt olarak souls bossları olarak geldi bana. Velhasıl benim gibi Dark Souls, Lies of P gibi oyunlara girmek istemeyen ve sevmeyen birisini dahi çok fena içine çekti. Wukong mükemmel bir oyun, grafikleri 2026'daki oyunların çoğundan da daha iyi ancak ciddi performans sorunu var tabii. Evet sizler bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Koridor aşamaları basit ama bazı bosslar zorluyor ciddi manada.

Lies of P ile beraber FS dışında yapılmış en beğendiğim Soul-Like oyunlarından biri. Erlang'ı hortum yeteneği ile çok zorlanmadan yenebiliyorsunuz. Belki Malenia'dan zor olabilir ama DLC Radahn diye bir gerçek var... Gerçi o da sonradan nerf yemiş şu an ne durumda bilmiyorum ama ilk oynadığım zaman 4 ya 5 saat aralıksız bütün gece uğraşmıştım en son dayanamayıp build değiştirerek öldürmüştüm.

Lies of P ile beraber FS dışında yapılmış en beğendiğim Soul-Like oyunlarından biri. Erlang'ı hortum yeteneği ile çok zorlanmadan yenebiliyorsunuz. Belki Malenia'dan zor olabilir ama DLC Radahn diye bir gerçek var... Gerçi o da sonradan nerf yemiş şu an ne durumda bilmiyorum ama ilk oynadığım zaman 4 ya 5 saat aralıksız bütün gece uğraşmıştım en son dayanamayıp build değiştirerek öldürmüştüm.
hortumla 3-5 denemede yendim. ben 32 yaşındayım ve çevremde benim yaşıtlarım daha bulldog'da oyunu bırakmış. bence bir başyapıt ki ben souls oyunları oynamayan birisiyim ama Black Myth Zhong Kui çıkacakmış, o çıktığında geri döneceğim. hortum kalkanı kırıyor ama yine de cidden baya sağlam boss Erlang ki siz de Melania 'dan daha farklı skillseti ve hitboxu olduğunu söylediniz zaten. Benim için sorun değil sabırlıyım ama souls olarak pazarlanmayan bir oyun için ve standart keyif alayım diyen oyuncular için bence fazla zor olmuş.