Arkadaşlar merhaba. Xbox Game Pass'den Black Ops 6 yükleyip oynamak istiyorum. Oyun 12 GB gözükürken özellikler kısmında GB'ı yüksek seçenekler çıkıyor. Bunların farkı nedir ve hangilerini yüklemem gerekiyor?
Detaylar
Kim cevapladı?Winner
Üstün
BO6 campaign indir geç online oynamayacaksan.Arkadaşlar merhaba. Xbox Game Pass'den Black Ops 6 yükleyip oynamak istiyorum. Oyun 12 GB gözükürken özellikler kısmında GB'ı yüksek seçenekler çıkıyor. Bunların farkı nedir ve hangilerini yüklemem gerekiyor?
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Ben Campaign'i 2 günde bitirdim. En sağlam CoD hikayesi arasına girer çok net. Ama multiplayer de Warzone ve PUBG den bile keyifli, ileride geliştirirlerse eğer yeni Battle Royal kingi olabilir. Multiplayeri de yüklemenizi tavsiye ediyorum şahsen.
-Ana client
-BO6 Campaign
-BO6 Multiplayer
Benim yükleme önerilerim.
-Ana client
-BO6 Campaign
-BO6 Multiplayer
İndirmeyin oyun Xbox üzerinde hatalı. 6 kez tüm paketleri indirdim C de sorun yaşıyorum D süeücüsüne taşıdım Microsoft başka sürücüde denemeyi tavsiye etmiş. Tekrar indirip denedim maalesef oyun Xbox için açılmadı. Oyun açılsa bile belirli süre sonra kapatıyor. Yapımcıya da geri bildirim yaptım ne cevap verecekler bilmiyorum gelen iletiyi buraya eklerim
Oyun kurulum sonrası kaç GB ?Ben Campaign'i 2 günde bitirdim. En sağlam CoD hikayesi arasına girer çok net. Ama multiplayer de Warzone ve PUBG den bile keyifli, ileride geliştirirlerse eğer yeni Battle Royal kingi olabilir. Multiplayeri de yüklemenizi tavsiye ediyorum şahsen.
-Ana client
-BO6 Campaign
-BO6 Multiplayer
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Toplam 86-100 arası bir şeydir.
86 ydı herhalde hocam.
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-