Evet arkadaşlar, korktuğum başıma geldi, ne zaman kırılır acaba diye beklerken en sonunda oldu. Kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Her ne kadar kullanıma bağlı dense de bariz bir şekilde kronik sorun olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Çünkü kulaklığı yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, toplasan belki yüz kere kulağıma takmamışımdır, kulaklık standında asılı duruyordu. Takarken sürücülerinden tutarak değil, kafa bandından tutarak takıyordum. O kadar dikkatli kullanmama rağmen bugün fark ettim ki çatlamış. Providyo'ya gönderecektim fakat Şikayetvar'da Bilkom'un politikaları gereği hasar/kırık vs. durumunda garanti kapsamında olmadığını belirtmişler. Şansımı Razer Global yoluyla kullanacağım, olmazsa menteşeleri sağlamlaştırırım ya da 3D yazıcı ile yapılan menteşelerden satın alır kullanırım. Bu konuyu açmamın sebebi bu kulaklıktan uzak durun demektir, ben çerez parasına satın almama rağmen içim acıdı, piyasa fiyatından alıp da bu durumu yaşayan arkadaşlar ne yaşadı hayal edemem. Kulaklığı çok severek kullanıyorum, zaten kablosuz olması en güzel yanıydı. Cloud 2'yi tekrar kutusundan çıkardığımda,
Spider-Man 3'te Peter Parker'ın simbiyot kostümünden sonra sandığı açıp eski kostümüne baktığı o sahnedeki gibi bir his yaşadım. BlackShark'ı sağlama alana kadar emektar Cloud 2 ile devam ediyoruz.
Eki Görüntüle 256579Eki Görüntüle 256580Eki Görüntüle 256581