İzleyeli çok uzun zaman oldu şimdi sahne sahne söylemem ama genel aklımda kalan bu. Ama en basit final bölümde kötü adamın, iyi karakteri öldürebileceği o kadar çok açığı ve pozisyonu oldu ki, senaryoyu uzatmak için uğraşmamışlar bile. Ondan önce ki bölümlerde de bazı yerler vardı ama şu an şudur diyemiyorum.Mantık hatası olan sahneleri merak ettim doğrusu. Aydınlatır mısınız?
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı 42
Üstün
Eki Görüntüle 96082
Blue Eye Samurai 17. yüzyıl Japonya’sında geçen bir hikaye. Yarı Japon, yarı batılı olan Mizu, toplum tarafından dışlanan ve mavi gözleri nedeniyle damgalanan bir samuraydır. İntikam arayışıyla yola çıkan Mizu, hem kendi kimliğini bulma mücadelesi verirken hem de geçmişinin karanlık sırlarıyla yüzleşir.
Dizinin görsel olarak güzel bir animasyonu ve atmosferi var, izlerken sanki bi' öfori havası veriyor. Renklerin incelikli kullanımı gibi detaylar da her sahneyi sanat eseri gibi yapıyor.
Aksiyon dolu sahneleri ve derin karakter analizleri ile dolu olan bir dizi...
Eki Görüntüle 96088
Eğer:
İzleyin derim.
- Animasyon yapımlarında yenilik arıyorsanız, (hem doğu hem batı tarzının harmanlandığı.)
- Geleneksel Japon kültürüne ve tarihi atmosferlere ilgi duyuyorsanız,
- İntikam, kimlik ve aidiyet temalarını derinlemesine işleyen yapımlar izlemek istiyorsanız,
- Görsel olarak etkileyici ve sanat eseri niteliğinde sahneler görmek istiyorsanız,
- Eğlenceli ve sürükleyici bir dizi arıyorsanız...
Ayrıca +18 sahneler içerdiğini de belirteyim.
IMDb puanı 8.7/10 80k. Oldukça iyi bir rakam.
Henüz 8 bölümden oluşuyor, 2. sezonu yakında:
Bu adam Samurai'a benzemiyor diye izlemedim.
Yalnız dayı, o adam değil
Geraltın kılıcı 42
Üstün
Gay mi?
YUH! Kadın ya o, kadın.
Geraltın kılıcı 42
Üstün
Nasıl? İlk bölümde erkek gibi konuşuyordu.
Ek: Sen sadece fotoğraftaki Japon kadını görüp yorum yapıyorsun değil mi? Bende bu sebeple bu çizgi diziye başlamıştım.
- Makaleler
- 1
Gölette bıcı bıcı yaparken işin foyası ortaya çıktı, daha öncesinde de kadın olduğu belli oluyordu galiba.
Beni sarmadı yapım, çekemedim.Benim uzaktan yakından alakam yok animelerle hocam, o işin piri sizsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ayni geçen sene ilk çıktığı zaman izledim hatırlamıyorum.İzleyeli çok uzun zaman oldu şimdi sahne sahne söylemem ama genel aklımda kalan bu. Ama en basit final bölümde kötü adamın, iyi karakteri öldürebileceği o kadar çok açığı ve pozisyonu oldu ki, senaryoyu uzatmak için uğraşmamışlar bile. Ondan önce ki bölümlerde de bazı yerler vardı ama şu an şudur diyemiyorum.
Ama izlediğim zaman çok beğenmiştim, izlediklerimde mantık da ararım dediğiniz kadar yoktu diye hatırlıyorum.Meselesi de o işte.Nasıl? İlk bölümde erkek gibi konuşuyordu.
Ek: Sen sadece fotoğraftaki Japon kadını görüp yorum yapıyorsun değil mi? Bende bu sebeple bu çizgi diziye başlamıştım.

İlk bölümün sonlarında iyice gösteriyor kendini.
Geraltın kılıcı 42
Üstün
Netflix: Gay yapalım.Gölette bıcı bıcı yaparken işin foyası ortaya çıktı, dâhâ öncesinde de kadın olduğu belli oluyordu galiba.
Yönetmen: Bütün tuşlara bas!
- Makaleler
- 1
Netflix öyle oluyor n'apcan.Netflix: Gay yapalım.
Yönetmen: Bütün tuşlara bas!
Ama adamlar nadiren de olsa iyi şeyler çıkarıyorlar.
Misal Dorohedoro ve Love, Death&Robots yapımının yeni sezonunu bekliyorum hâlâ, gelirlerse tâbi.