Kendilerine 22 Ağustos'ta Corsair HS65 Wireless kulaklık gönderdim. 25 Ağustos'ta kendilerine teslim edildi. Ancak 9 gündür ses seda yok. Arıyorum açmıyorlar. Bu firmayla daha önce deneyimi olan var mı? Eğer var ise servis sonucunuz ne zaman geldi? Kendilerine yolladığım ürün de sıfır idi, jelatinleri duruyordu üzerinde. Kulaklığın kronik sorunlarından bıktığım için iade etmek istemiştim, PcKolik ise önce servise yollayıp rapor almamı söylemişti.
Detaylar
Kim cevapladı?seeraddar
Yetkin
Bana adamlar baya iyi davranmışlardı. Hatta Gencer Gaming ile sıkıntım olduğunda benim yanımda durup ürünümü depoda aramışlardı. Başka bir telefondan deneyin, aklıma başka bir şey gelmiyor. Belki yönetici olarak kötü biri gelmiştir.
Zaranon
Uzman
Kendilerine 22 Ağustos'ta Corsair HS65 Wireless kulaklık gönderdim. 25 Ağustos'ta kendilerine teslim edildi. Ancak 9 gündür ses seda yok. Arıyorum açmıyorlar. Bu firmayla daha önce deneyimi olan var mı? Eğer var ise servis sonucunuz ne zaman geldi? Kendilerine yolladığım ürün de sıfır idi, jelatinleri duruyordu üzerinde. Kulaklığın kronik sorunlarından bıktığım için iade etmek istemiştim, PcKolik ise önce servise yollayıp rapor almamı söylemişti.
Konudan bağımsız kronik ne sorunu var bu arada? Zamanında aklımdan geçen bi kulaklıktı.
Durduk yere bir süre sonra kulaklığın mikrofonundan karşıya full cızırtılı robotik bir ses gitmeye başlıyor, sağır edici düzeyde ve dongle çıkarıp takana kadar düzelmiyor. Ve kulaklık, mikrofonunun sesini yazılımdan kendi kendine kısıyor, kapatıyor. Arkadaşım da benden görüp almıştı, birebir aynı sorunları o da yaşıyorKronik ne sorunu var bu arada? Zamanında aklımdan geçen bi kulaklıktı.
Ürünü sıfır olarak PcKolik'ten aldığımı belirttim konuda, konuyu nerelere getirdiniz gerçekten.
Şikayetvar, orası bir nebze de olsa hızlandırabiliyor. Bazı firmalar, oraya yazınca pek hoşlanmıyorlar. Oraya şikayet oluşturmayı düşünüyor musun?
Faydası olabilir şayet.
Faydası olabilir şayet.
İlk başta düşündüm, ancak sonradan "şikayet" olarak tabir edebileceğim bir durum olmadığını düşündüğüm için vazgeçtim. Adamların 20 iş günü yasal süreci var. Ancak son güne bırakacaklar muhtemelen. Telefonla ulaşamam canımı sıktı, ürünümün durumunu öğrenemiyorum.Şikayetvar, orası bir nebze de olsa hızlandırabiliyor. Bazı firmalar, oraya yazınca pek hoşlanmıyorlar. Oraya şikayet oluşturmayı düşünüyor musun?
Faydası olabilir şayet.
İlk başta düşündüm, ancak sonradan "şikayet" olarak tabir edebileceğim bir durum olmadığını düşündüğüm için vazgeçtim. Adamların 20 iş günü yasal süreci var. Ancak son güne bırakacaklar muhtemelen. Telefonla ulaşamam canımı sıktı, ürünümün durumunu öğrenemiyorum.
Teknik servis mail adresini paylaşmışlar ama, ona dönerler mi acaba? Belki hızlandırılması için mail atılabilir gibi. Bilgi paylaşma ihtimalleri de olur velev ki, o yüzden dedim.
Son düzenleme:
"Müşteriden İade Bekleniyor" durumuna düşmüş. Ne anlama geldiğini sormak için yine aradım, açmadılar.