Boğaziçi Bilgisayar arızayı tamir etmedi ve işlemci pinlerini eğdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zenthic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 257
  • Etiketler Etiketler
    destek

zenthic

Çalışkan
28 Ağustos tarihinde anakart tarafında işlemciyi çalıştırmama sorunu ile karşılaştım ve sistemi kullanamadım. ( bu tarihten önce aynı sorunu yaşadım. Fakat tarih hatırlamadığım için bu şekilde belirtmek istedim. ) 1. hatayı kendim çözdüm, 2. si çözülmedi. Garantiye Boğaziçi bilgisayara gönderdim. Sorunu anlattım detayına kadar. 4 Eylül'de gönderdim. 15 Eylül'de elime ulaştı ürün. Garanti sürecinde testler yapıldığına dair belge konulmuş. Anakarttan Windows ortamında görüntü alındığı belirtilmiş. Fakat ben sorunun çözüldüğünü göremedim. Kart gittiği gibi gelmiş ve işlemci soket pinlerinden 2 tanesini eğmişler. Şu an işlemciyi taksam dahi sistem start almıyor. Bu süreçte ne yapacağımı bilmiyorum. Bunu firmaya söylesem %90 hatalarını kabul etmeyecekler. Sorduğum herkes kabul etmez dedi çünkü. Sizce ne yapmalıyım? Daha 5 aylık cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
E-devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun. Elinizdeki bütün belgeleri yükleyin. Özellikle göndermeden önce çektiğiniz fotoğraf varsa, öncesi ve sonrası olarak çok güzel olur. Olmasa da olur. Sorununuzu kısa sürede çözerler. Hiç firmalarla muhatap olmaya gerek yok. Hem vaktinizi çalıyorlar, hem sinir stres yaşatıyorlar.

Sanki başıma geleceği biliyor muşum gibi kargoya vereceğim gün direkt soketi çeken bir fotoğraf çekmiştim. Onu ekleyeceğim belgeye.

Şikayet var ve YouTube'da bununla ilgili video çek.
Evet youtubeye bu sorunu aktarmak istiyorum.

Sanki başıma geleceği biliyor muşum gibi kargoya vereceğim gün direkt soketi çeken bir fotoğraf çekmiştim. Onu ekleyeceğim belgeye.
Tamam, %90 oranında sizi haklı çıkartmak için yeterli. Direkt Hakem Heyetine başvurun. Fotoğrafı tarihiyle kayıtlı olarak yükleyin. Bu olmasaydı sıkıntılı olabilirdi. Şansınız var mış.

2-3 günlük aralıklarla gelişmeleri Shorts ve 3-5 dakikalık videolara çek YouTube videoyu öne çıkarırsa zaten sorunun %90 çözüleceğine inanıyorum. Yoksa bunlar pek laftan anlamazlar.

Tamam, %90 oranında sizi haklı çıkartmak için yeterli. Direkt Hakem Heyetine başvurun. Fotoğrafı tarihiyle kayıtlı olarak yükleyin. Bu olmasaydı sıkıntılı olabilirdi. Şansınız var mış.
İnşallah çözülür zar zor güzel bir sistem topladım. Ağız tadıyla 4 ay oynayabildim 1 aydır bu sorunla uğraşıyorum.

2-3 günlük aralıklarla gelişmeleri Shorts ve 3-5 dakikalık videolara çek YouTube videoyu öne çıkarırsa zaten sorunun %90 çözüleceğine inanıyorum. Yoksa bunlar pek laftan anlamazlar.
Yarın bi mesai saatleri içerisinde arayacağım inşallah güzel karışarlar. Yoksa gereken her şeyi yapacam.

THH'ye başvur Corsair kulaklık ile alakalı hizmet almıştım memnun etmişlerdi, tabii ki şans işide önemli yine de servise durumu aktarmayı deneyebilirsin.

THH'ye başvur Corsair kulaklık ile alakalı hizmet almıştım memnun etmişlerdi şans işide önemli.
Şu an haberleri yok bu durumdan, çünkü ürün bana bugün 17:00'da geldi. Ben ürünü anca denedim. 18:00'dan sonra destek vermiyorlar. Yarın arayacağım. Olumlu bir dönüş alamazsam oraya başvuracağım. Fotoğraflı kanıtlı belgelerim var.

Kanıtın olması pek önemli değil belki kargo sana ulaştıktan sonra PIN'i sen yamulttun kimse bilemez normalde ürünü kargocunun önünde açıp kontrol edip teslim alman lazımdı. Yine de işin zor hayırlısı olsun. Yamulan 2 PIN'i mağduriyetin devam etmemesi için kendin bir şekilde düzeltebilir veya duzelttirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…