YKS 25 sıralamamdan 300 400bin gerideki Bolu abant üniversitesini 18. tercihim ile yerleştirdi. Hiç beklemezdim gelmez diye yazdım ama geldi maalesef. Bolu da hayat nasıl? Bolu'da yaşayanlar biraz ortam çevre ve sosyallik açısından beklentim nasıl olmalı. Akdeniz Muğla beklerken Bolu şoku.
Detaylar
Kim cevapladı?Yok sıralamamdan 400 bin daha düşük bölüm geldi.25 Sıralama ile 400 bin olan Boluya mı gittiniz hocam?
Dalgasına yazmadım önlisans üzerine 20 tercih yaptım hepsi elektrik elektronikti sonlara hadi gidemezsek mezuna kalmayalım diyip bolu yazdım. Ama puanım muğla akdenize yeterken bolu geldi. Bilmiyorum haberiniz var mı çevrenizden, arkadaşlarımın hepsi 15.tercihlerinden sonrası çıktı.İzzet Baysal güzel Üniversitedir de abicim niye gelmez veya dalgasına Üniversite yazarsın ki? Her neyse yaşamı bilmiyorum da Üniversitede okumuşları tanıyorum şehirden ve Üniversiteden memnunlardı.
LA Knight
Üstün
Herkese bazı meslekleri sürekli önermekten o meslekler ileriye çekti. Mühendislikler geriye çekilmiş mesela. 10k ile kapatan YZ mühendisliği şu an 26k ile öğrenci almış. Elektrik de çok önerilen bir meslek oldu.Dalgasına yazmadım önlisans üzerine 20 tercih yaptım hepsi elektrik elektronikti sonlara hadi gidemezsek mezuna kalmayalım diyip bolu yazdım. Ama puanım muğla akdenize yeterken bolu geldi. Bilmiyorum haberiniz var mı çevrenizden, arkadaşlarımın hepsi 15.tercihlerinden sonrası çıktı.
Bolu çok sıkıcı yer de şehir genel olarak düzgün ve temiz ve önerim: Yere çöp atma ya da tükürme, direkt cezayı yersin.
Yapacak bir şey de pek yok hocam kırık OBP ile tekrar sınava mı girsem.
@22723, aslında Bolu, birçok ile yakın. Okuldan yurda, yurttan okula gidip paranızı biriktirin. Günübirlik farklı şehirlere gidersiniz. Örneğin safranbolu güzeldir ve Bolu'ya da çok yakın.
Haklısınız hocam yapacak bir şey yok dedikleriniz de olabilir okumak için gidiyoruz ama birazcık da gezip eğlenmek stresten uzak yaşamak için uni bende bir kurtuluş yoluydu umarım o yol beni bulur.
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-