Hocam sizde böyle hisse var mış da bugün batırmışsınız gibi bir vibe aldım. Doğru mu düşünüyorum sizce? Ama haberiniz olsun %10 sınırı ve aplik kuralı olmasaydı bugün yemiştiniz kötü bir şeyleri, haberiniz olsun.Haha piyasaların sağlığından söz eder olmuşlar halbuki ülkeyi yatalak ettiler üç maymunu oynuyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?KökBilgi
Uzman
Yok ya borsaya hiç girişmem bizim yol kripto paralardan geçiyor. Sadece canımı sıkan şey ekonominin bütün bir ülkenin sorunlarının sebebi olarak gösterilmesi.Hocam sizde böyle hisse var mış da bugün batırmışsınız gibi bir vibe aldım. Doğru mu düşünüyorum sizce? Ama haberiniz olsun %10 sınırı ve aplik kuralı olmasaydı bugün yemiştiniz kötü bir şeyleri, haberiniz olsun.
Kripto daha kötü değil mi hocam şu aralar? Özellikle Bitcoin gibi büyük paralar mesela. Çok büyük düştü.Yok ya borsaya hiç girişmem bizim yol kripto paralardan geçiyor. Sadece canımı sıkan şey ekonominin bütün bir ülkenin sorunlarının sebebi olarak gösterilmesi.
KökBilgi
Uzman
Düşüp düşmemesi pek önemli değil açıkçası uzun vadeli yatırım yapıyorum hem dibi görsek bile tüm varım yoğumu basmadım ya.Kripto daha kötü değil mi hocam şu aralar? Özellikle Bitcoin gibi büyük paralar mesela. Çok büyük düştü.
Öyle diyorsanız öyledir hocam. Ama dikkat edin batmayın.Düşüp düşmemesi pek önemli değil açıkçası uzun vadeli yatırım yapıyorum hem dibi görsek bile tüm varım yoğumu basmadım ya.![]()
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-