Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi cihazın ANC özelliğin açtığımda uğultu oluyor, bunu birkaç sitede incelediğimde topraklama ile ilgili bir sorun olduğunu gördüm, bilgisi olan veya yardım edebilecek biri var mı?
-
Bağlantıları Kontrol Et: Kulaklığınızı kullandığınız cihazın (telefon, bilgisayar vb.) bağlantılarını kontrol edin. Kabloların düzgünce takıldığından ve herhangi bir hasar olup olmadığından emin olun.
-
ANC Modunu Değiştirin: Aktif Gürültü Engelleme (ANC) modunu kapatın ve durumu gözlemleyin. Eğer uğultu devam ediyorsa, sorun ANC'den bağımsız bir durum olabilir.
-
Kulaklıkları Sıfırlayın: Bose QC20 modeli için sıfırlama işlemi yapmayı deneyin. Kulaklıkların bataryasını çıkarıp birkaç dakika bekledikten sonra tekrar takarak sıfırlama yapabilirsiniz.
-
Güncellemeleri Kontrol Edin: Kullandığınız cihazda (telefon, bilgisayar) işletim sistemi veya kulaklık yazılımının güncellemelerini kontrol edin ve varsa güncellemeleri yükleyin.
-
Farklı Cihazla Deneyin: Kulaklığı başka bir cihazla deneyin. Eğer başka bir cihazda uğultu yoksa sorun cihazdan kaynaklanıyor olabilir.
-
Topraklama Sorununu Giderin: Eğer kulaklıkları bir masaüstü bilgisayar veya dizüstü bilgisayar gibi bir aygıtta kullanıyorsanız, güç kaynağının topraklanmış olduğundan emin olun. Güç kaynağının doğru çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
-
Destekle İletişime Geçin: Eğer tüm bu adımları denedikten sonra sorun devam ediyorsa, Bose müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeyi düşünün. Cihazınızda garanti varsa, destek almak isteyebilirsiniz.