Selam arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde bilgisayarımda RAM kullanımın yüksek olduğunu fark ettim, diğer değerlerim normaldi. RAM kullanan programlara baktığımda Windows arama vesaire görünüyordu ama format atınca normalde döndü.
Not: Çok fazla dışarıdan yazılım vs. indiren biri değilim ve bireysel kullanıcıyım.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Görev yöneticisinden baktığım zaman bellek kısmı %55 gözüküyor ama kullanılan tutarlara bakarsam maksimum 3GB kullanım gözüküyor. PC RAM'i 16GB. Yüksek RAM isteyen oyunlarda herhangi bir problem yaşamıyorum. PC'ye Steam ve Chrome harici hiçbir şey yüklemedim. Gözüme batıyor bu durum benim de.
Yine ihtimal dahilince ancak günümüzde popüler olan virüsler fazla RAM kullanmıyor işini bitirip kendini siliyor. Windows arama dosyaları indexlerken fazla işlemci ve RAM kullanımı yapabilir.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Görev Yöneticisi'nden baktığım zaman bellek kısmı %55 gözüküyor ama kullanılan tutarlara bakarsam maksimum 3GB kullanım gözüküyor. PC RAM'i 16 GB. Yüksek RAM isteyen oyunlarda herhangi bir problem yaşamıyorum. PC'ye Steam ve Chrome harici hiçbir şey yüklemedim. Gözüme batıyor bu durum benim de.
Yine ihtimal dahilince ancak günümüzde popüler olan virüsler fazla RAM kullanmıyor işini bitirip kendini siliyor. Windows arama dosyaları indexlerken fazla işlemci ve RAM kullanımı yapabilir.
Selam arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde bilgisayarımda RAM kullanımın yüksek olduğunu fark ettim, diğer değerlerim normaldi. RAM kullanan programlara baktığımda Windows arama vesaire görünüyordu ama format atınca normalde döndü.
Not: Çok fazla dışarıdan yazılım vs. indiren biri değilim ve bireysel kullanıcıyım.