jager

Becerikli
Selam arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde bilgisayarımda RAM kullanımın yüksek olduğunu fark ettim, diğer değerlerim normaldi. RAM kullanan programlara baktığımda Windows arama vesaire görünüyordu ama format atınca normalde döndü.

Not: Çok fazla dışarıdan yazılım vs. indiren biri değilim ve bireysel kullanıcıyım.

Olabilir ama RAM'i ne kadar kullandığı düşünerek yüksek mi düşük mü diyelim işlemci kullanımı boşta 3'ün üstüne çıkmıyorsa sorun yok.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Görev yöneticisinden baktığım zaman bellek kısmı %55 gözüküyor ama kullanılan tutarlara bakarsam maksimum 3GB kullanım gözüküyor. PC RAM'i 16GB. Yüksek RAM isteyen oyunlarda herhangi bir problem yaşamıyorum. PC'ye Steam ve Chrome harici hiçbir şey yüklemedim. Gözüme batıyor bu durum benim de.

Yine ihtimal dahilince ancak günümüzde popüler olan virüsler fazla RAM kullanmıyor işini bitirip kendini siliyor. Windows arama dosyaları indexlerken fazla işlemci ve RAM kullanımı yapabilir.

Son düzenleme:
Olabilir ama RAM'i ne kadar kullandığı düşünerek yüksek mi düşük mü diyelim işlemci kullanımı boşta 3'ün üstüne çıkmıyorsa sorun yok.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Görev Yöneticisi'nden baktığım zaman bellek kısmı %55 gözüküyor ama kullanılan tutarlara bakarsam maksimum 3GB kullanım gözüküyor. PC RAM'i 16 GB. Yüksek RAM isteyen oyunlarda herhangi bir problem yaşamıyorum. PC'ye Steam ve Chrome harici hiçbir şey yüklemedim. Gözüme batıyor bu durum benim de.

Yine ihtimal dahilince ancak günümüzde popüler olan virüsler fazla RAM kullanmıyor işini bitirip kendini siliyor. Windows arama dosyaları indexlerken fazla işlemci ve RAM kullanımı yapabilir.

Windows'un kendisi çok yüksek düzeyde RAM kullanıyor hocam. Defender'i ve gereksiz hizmetleri kapatarak kullanımı azaltabilirsiniz.

Arkadaşlar hepinize yorumları için teşekkür ederim başlık yanlış yazılmış mimng virüsü olduğuna bir işaret midir olacaktı soru.

Selam arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde bilgisayarımda RAM kullanımın yüksek olduğunu fark ettim, diğer değerlerim normaldi. RAM kullanan programlara baktığımda Windows arama vesaire görünüyordu ama format atınca normalde döndü.

Not: Çok fazla dışarıdan yazılım vs. indiren biri değilim ve bireysel kullanıcıyım.

Kaspersky ile tarat RAM virüsleri var Memory derler hem de onlara.
1736511481810.webp