jager

Becerikli
Selam arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde bilgisayarımda RAM kullanımın yüksek olduğunu fark ettim, diğer değerlerim normaldi. RAM kullanan programlara baktığımda Windows arama vesaire görünüyordu ama format atınca normalde döndü.

Not: Çok fazla dışarıdan yazılım vs. indiren biri değilim ve bireysel kullanıcıyım.

Atarım tabii ki ancak format attım düzeldi burada öğrenmek istediğim şey o yaşadığım sorun mining vürüsü müydü eğer öyleyse ekran kartımı satarken düşük fiyat yazacağım.

Ahahah gerek yok öyle yazmana bir anda olduysa. Zaten cok zarar veremez hem ekran kartı minig olsa benim bilidğim sadece ekran kartını etkiler oda az miktarda. Anlama diye minig yaptığını. Format attıktan sonra gittiyse bir program fazla RAM kullanıyordu ya da dediğimiz gibi RAM virüsü. Bu arada hangi Windows sürümünü kullanıyordun ve Torrent'ya da crakli oyun oynuyor muydun?

Ahahah gerek yok öyle yazmana bir anda olduysa. Zaten cok zarar veremez hem ekran kartı minig olsa benim bilidğim sadece ekran kartını etkiler oda az miktarda. Anlama diye minig yaptığını. Format attıktan sonra gittiyse bir program fazla RAM kullanıyordu ya da dediğimiz gibi RAM virüsü. Bu arada hangi Windows sürümünü kullanıyordun ve Torrent'ya da crakli oyun oynuyor muydun?

Hocam başlığa şey yazmama gerek yok yani değil mi miningli ekran kartı satılık vs. gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim bildiğim zaten bilgisayarında durmadan minig yapacak bir program çalıştırmıyorsan mininge girmez.

Şöyle ki minig yapan virüler tabii ki var ama bunlar normal mining gibi zarar veremez şahsen ve minig dediğimiz şey 48 saat 7 gün boyunca sürer sen PC kapatıyon vs korkmana gerek yok yani. Zaten format atmıssın olay kapanmış ekran kartını normal olarak satabilirsin.

Şöyle ki minig yapan virüler tabii ki var ama bunlar normal mining gibi zarar veremez şahsen ve minig dediğimiz şey 48 saat 7 gün boyunca sürer sen PC kapatıyon vs korkmana gerek yok yani. Zaten format atmıssın olay kapanmış ekran kartını normal olarak satabilirsin.

Tabii ki hocam günde 12 saat ve altı çalışıyor genelde PC o süreçtede oyun vs oynuyorum.

Crakten ve bilmediğin linklerden uzak dur bilgisayarından bir tane de olsa virüs programı olsun Kaspersky olabilir. Kafan rahat sonrası için.

Dikkatli oluyorum ve crack yazılım kullanmıyorum hocam bir sorum daha var çok da vaktinizi almak istemem bir program indirdim bilindik siberci bir YT'den gördüm tanırsın zaten sonra CPU kullanımım %3'ün altına düşmedi ve GPU kullanımımda 3 ile 0 arası değişken format atmalı mıyım tekrar Görev Yöneticisi görüntülerini ekliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    91,5 KB · Görüntüleme: 67