Son düzenleme:
Twitter özellikle mavi tık ile para kazanılan bir yere dönüştükten sonra böyle "ne düşünüyorsunuz" tarzı veya insanları tetikleyen paylaşımlar yaparak üstüne tepki çekip etkileşim kasarak para kazanan insanlarla doldu zaten. O yüzden "Block the blue" gibi browser uygulamaları kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim, bu uygulama önünüze çıkan bütün mavi tikli hesapları blokluyor böylece toksik, iğrenç düşüncelere sahip, popüler kültür köpeği kişilerin 5 kuruş etmeyen fikirlerinden kurtulmuş oluyorsunuz.

Hocam 2020'den sonra çok şey değişti herkes evde para kazanmanın yolunu bulmaya başladı artık. Haber kanalları beğeni için kavga, savaş, cinsellik içeren tweetler atıyorlar. Bir dostum ilgi kazanmak için sahte fet* hesabı bile açmıştı. İçine sürekli darbe ile ilgili metinler yazıyordu. Bayağı gündem olunca sattı hesabı. Çok saçma bir çöplük X. Threads çıkıtı günden beri daha da saçmalaştı.
Kimse dur da diyemiyor. Napsınlar herkes izliyor geziyor tozuyor. Eskiler her zaman iyiydi. İnternet kafede bir sürü arkadaş edindim ben. Mns de Skype'da bir sürü dostum oldu. Facebook'da hep garip fotoğraflar atarak gülüp eğlenerek vakit geçirirdik. Artık kalmadı onlardan herkes para uğruna orasını burasını açıyor.