Boykota önem veriyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toby Fox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 144
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
Reis nerede benim coca colam. Yanına da bir güzel McDonald's hamburger+patates. Off miss.

Bu video ile savaşı Filistinin başlattığının alakası ne? 1947 yılında gayet adil bir paylaşım ile iki devletli çözümü istemeyen Araplar dayak yedi.
İngiliz destekli paramiliter Yahudi örgütlerce estirilen terörden haberiniz yok. Ayrıca istemeyen Yahudi liderler de vardı o çözümü, hatırlatalım.
Hamas İsrail tarafından fonlandı uzun bir süre boyunca, "Hamas denen lanet" gökten inmedi. 6 Gün Savaşı sonrası her türlü barışçıl müzakereye hayır çeken de İsrail, belki yüzbinleri bulan ve nüfusunun yarısı çocuk olan halkları sebepsiz yere öldüren İsrail, içme sularına beton döken İsrail, yemek konservelerine bomba koyup aç çocukları öldüren İsrail, okuldan eve dönen çocukların kafasına tek el ateş eden İsrail derken uzar gider. Tarihin doğru tarafında bulunacaksak İsrail'i açık bir şekilde, lamı cimi olmadan dışlamak gerekiyor.

İstemeden de olsa Siyonist azınlığa yanaşmak, göz yummak zorunda kalırsın.
Hamas'ın şu ana kadar bir rezilliği düşmedi önüme, herhangi bir rehineye bir kötü muamele duymadım.

Şeriatçı elemanların arkasında hizalanmak temelde yanlış dursa da on yıllardır soykirilan bir halk olarak "kurtuluş" kelimesinin k'sini duysam destek veririm. Hiçbirimiz özne değiliz, ne yaşıyorlar bilmiyoruz.

"Hamas'ın şu ana kadar bir rezilliği düşmedi önüme, herhangi bir rehineye bir kötü muamele duymadım." Kendi deluzyonel fikirleriniz ile mutluluklar dilerim.

Hocam diğerlerine katılayım ama Cola Turka'ya asla katılmam. Şekerli su.

Böyle boykot olacak ise hiç olmasın.

Böyle yaparak sokak hayvanlarının da kanına giriyorlar. Hayvan onu su diye içse ne olacak? Kim hesabını verecek?

Son düzenleme:
Gida, icecek, kahve vs. konusunda ben sizden once basladim boykota. Sagligimi ve cuzdanimi seviyorum.

"Hamas'ın şu ana kadar bir rezilliği düşmedi önüme, herhangi bir rehineye bir kötü muamele duymadım." Kendi deluzyonel fikirleriniz ile mutluluklar dilerim.
Rave partisi baskını dışında ben duymadım gerçekten. Ama siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…