Bilmiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Hayır.Markaları boykot ediyor ve önem gösteriyor musunuz? Açıkçası ben son zamanlarda bu boykot olayını abarttıklarını düşünüyorum.
Uyuyan Sincap
Üstün
Reis nerede benim coca colam. Yanına da bir güzel McDonald's hamburger+patates. Off miss.
İngiliz destekli paramiliter Yahudi örgütlerce estirilen terörden haberiniz yok. Ayrıca istemeyen Yahudi liderler de vardı o çözümü, hatırlatalım.Bu video ile savaşı Filistinin başlattığının alakası ne? 1947 yılında gayet adil bir paylaşım ile iki devletli çözümü istemeyen Araplar dayak yedi.
Hamas İsrail tarafından fonlandı uzun bir süre boyunca, "Hamas denen lanet" gökten inmedi. 6 Gün Savaşı sonrası her türlü barışçıl müzakereye hayır çeken de İsrail, belki yüzbinleri bulan ve nüfusunun yarısı çocuk olan halkları sebepsiz yere öldüren İsrail, içme sularına beton döken İsrail, yemek konservelerine bomba koyup aç çocukları öldüren İsrail, okuldan eve dönen çocukların kafasına tek el ateş eden İsrail derken uzar gider. Tarihin doğru tarafında bulunacaksak İsrail'i açık bir şekilde, lamı cimi olmadan dışlamak gerekiyor.Sonra ikinci şansı reddedip yine dayak yediler sonra üçüncü dayağı yediler. Sonra akılları başlarına gelip politik anlamda doğru haraketler yapmaya başladıkları zaman ise HAMAS denen laneti çıkartıp başlarına taç ettiler ve bütün dünyanın desteğini kaybettiler.
Hamas'ın şu ana kadar bir rezilliği düşmedi önüme, herhangi bir rehineye bir kötü muamele duymadım.İstemeden de olsa Siyonist azınlığa yanaşmak, göz yummak zorunda kalırsın.
Şeriatçı elemanların arkasında hizalanmak temelde yanlış dursa da on yıllardır soykirilan bir halk olarak "kurtuluş" kelimesinin k'sini duysam destek veririm. Hiçbirimiz özne değiliz, ne yaşıyorlar bilmiyoruz.
Blackraven
Üstün
"Hamas'ın şu ana kadar bir rezilliği düşmedi önüme, herhangi bir rehineye bir kötü muamele duymadım." Kendi deluzyonel fikirleriniz ile mutluluklar dilerim.İngiliz destekli paramiliter Yahudi örgütlerce estirilen terörden haberiniz yok. Ayrıca istemeyen Yahudi liderler de vardı o çözümü, hatırlatalım.
Hamas İsrail tarafından fonlandı uzun bir süre boyunca, "Hamas denen lanet" gökten inmedi. 6 Gün Savaşı sonrası her türlü barışçıl müzakereye hayır çeken de İsrail, belki yüzbinleri bulan ve nüfusunun yarısı çocuk olan halkları sebepsiz yere öldüren İsrail, içme sularına beton döken İsrail, yemek konservelerine bomba koyup aç çocukları öldüren İsrail, okuldan eve dönen çocukların kafasına tek el ateş eden İsrail derken uzar gider. Tarihin doğru tarafında bulunacaksak İsrail'i açık bir şekilde, lamı cimi olmadan dışlamak gerekiyor.
Hamas'ın şu ana kadar bir rezilliği düşmedi önüme, herhangi bir rehineye bir kötü muamele duymadım.
Şeriatçı elemanların arkasında hizalanmak temelde yanlış dursa da on yıllardır soykirilan bir halk olarak "kurtuluş" kelimesinin k'sini duysam destek veririm. Hiçbirimiz özne değiliz, ne yaşıyorlar bilmiyoruz.
Pcman80
Üstün
Hocam diğerlerine katılayım ama Cola Turka'ya asla katılmam. Şekerli su.Olabildiğince ediyorum. Mesela bazen Starbucks, en azından Mersin'deki kafelere göre ucuz olduğu için gidiyorum ama onun dışında Türk markalarını alıyorum çoğunlukla. Gerçekten boykotu bir kenara bırakalım, alınacak ürünler değil bazıları. Örneğin, A101 markası cips neredeyse Ruffles'ın yarı fiyatı ama A101 markası Türk üretimi ürün ucuz olmasına rağmen, Ruffles'ın gramajının 2 katı. Kolayı da mesela, cola turka alıyoruz. Gerçekten denemeyen varsa öneririm, çok ucuz ve Pepsi gibi tadı var.
Cihangir solcuları hemen gülmüş![]()
Böyle yaparak sokak hayvanlarının da kanına giriyorlar. Hayvan onu su diye içse ne olacak? Kim hesabını verecek?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 3
Gida, icecek, kahve vs. konusunda ben sizden once basladim boykota. Sagligimi ve cuzdanimi seviyorum.
Rave partisi baskını dışında ben duymadım gerçekten. Ama siz bilirsiniz."Hamas'ın şu ana kadar bir rezilliği düşmedi önüme, herhangi bir rehineye bir kötü muamele duymadım." Kendi deluzyonel fikirleriniz ile mutluluklar dilerim.
Thanos
Üstün
Markaları boykot ediyor ve önem gösteriyor musunuz? Açıkçası ben son zamanlarda bu boykot olayını abarttıklarını düşünüyorum.
Umurumda değil kendi ülkem dışında ki olaylar beni ilgilendirmiyor.
Üzerinde Türkiye'de üretilmiş yazan şeyin neyini boykot edeceğim
.