Boykota önem veriyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toby Fox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 144
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
Sonuna kadar destek veriyorum boykota. Mecbur kalmadıkça boykota dahil olan ürünleri almıyorum. Masaüstü sistem toplarkan bile Intel yerine AMD tercih ediyorum. (Buraya "AMD Baba'nın malı mı?", diyenler atlamasın! Intel İsrail'in en büyük donanım şirketlerinden biri.) Paramı çöpe atmak istemediğim için ekran kartında mecburi olarak NVIDIA tercih ediyorum. Vestel, Google ve Microsoft'un İsrail de çok büyük yatırımları var.

HP Filistinlilerin mahallelerine girip çıkarken kontrollü bölge olarak ilan ettikleri yere giriş çıkış cihazlarını hazırladı, Filistinlilerin özgürlüklerini kısıtlanmasına katkıda bulundu. Dell, HP, Apple, Huawei (Türk asıllı Çin vatandaşlarını ayırt edici yapay zeka teknolojileri geliştirdiği için), DynaBook (Toshiba, Japonya İsrail'i kınamak yerine farklı tarzda açıklamalar yaptı. Bu yaptıklarınıda ömür boyu unutmayacağım.)

Televizyonda bir arada kırk defa dönen, Fairy, Finish, Unilever (Algida, Signal vb.) Çatısı altında olan tüm şirketler dahil. Önceden aldıklarımı kullanıyorum. Sonradan alırkende Türk Markası olmasına, kaliteleri yeterli değil ise boykot edilmeyen yabancı markalardan kullanmaya çalışıyorum. Bakın bunların almaya çalıştığı vaadedilmiş toprakların bir kısmı bizim ülkemizin güneydoğu tarafı. Bu işin ucu eninde sonunda bu nesilde olmasa bile bize dokunacak!

Andolsun ki, biz insanlara haksız bir şekilde azab edenler, zulmedenler, okullara füze atıp daha sonra gülenler, konserve kutularına yemek yardımı süsü verip tuzaklayan zalimler, haksız yere insanların canına kıyanlar ve çocukları katleden katillerle birlikte olmayız.

Son düzenleme:
İsrail terör saldırısına yanıt verince:
Çin, Doğu Türkistan'a zulüm edince, ülkemizde afg*nlar ve s*riyeliler Türk kızlarına tecavüz edince, Alım gücü cehennemin dibini görünce:

Filistin P*K'ya destek verince bağımsız kürdistana destek verince.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boykot nedir bilmem hangisi işini dürüst hakkıyla temiz düzgün yapıyorsa o ürünü tüketirim hangi ülkenin malı olduğu önemli değil benim için.

Dikkat ediyorum tabii ki. Etmeyenin ve bunu da pişkin pişkin söyleyenin de insanlığından şüphe duyarım. Bir gıda markası neden sebep yokken bir savaşa destek verir ki? Savaşlarda her zaman çocuklar zarar görür. Çocuk katline destek veren bir gıda firmasını neden tercih edeyim ülkemde yerli onlarca alternatif varken? Zaten gıda veya temizlik ürünü neden bir savaş hakkında yorum yapar ve taraf tutar onu da anlamadım. Neyse. Katilin malını neden alayım? Savaştan önce de veya bunlara aklım ermezken de satın almazdım zaten. Türk malı varken neden Amerika veya İsrail malı alayım ki? Derim daha ilkokul zamanlarımda. Belki de anaokulunda. Gerçekten o yaştan haklıymışım. Yerlisi varken gavur malını alacağım bir de üzerine zulme destek vermiş olacağım. Neden ki? Her şeyi geçtim orada insanların anneleri ölürken, kardeşleri ölürken, kolları bacakları koparken ben de burada konforoumdan bir tık feragat ederek Coca Cola yerine Cola Turka alayım hani ne fark eder? En azından yerli malı kazanır.

Boykota girer tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…