Bir şey söyleyeyim mi? Fikrin umrumda bile değil çünkü bu konu bence çok tartışmaya girilecek bir konu değil. Dikkat edemiyorum der, susarsınız da millet de almadığı için şaka yapmaya çalışman büyük bir eziklik, sana söyleyeyim. Yukarıda arkadaşlara Türkistan içinde sesinizi çıkarın diyenler olmuş. Biz Türkistan içinde sesimizi çıkarmaya çalışıyoruz zaten. Hatta benim gittiğim camide namaz öncesi Türkistan ile birlikte Filistine dua ediliyor. Müslümanlar her şeyin farkında, burada ayrım yapılmıyor. Gerçekten nasıl böyle umursamaz olabiliyorsunuz, aklım almıyor. Adamlar diyor ki ben çocuk, kadın farketmeksizin insan öldürenleri destekliyorum diyorlar ve “banane” veya “kolamı içerken söylemen” falan demişsiniz. Gerçekten korkutucusunuz böyle, nasıl içiniz bu kadar rahat, anlamıyorum. Boykot ister et ister etme, ama bunu alay konusu yapmanız üzücü.
Dostum ben senin cips yemene yorum yazdım boykota değil. Öyle ne olduğunu bilmediğin markalardan alırsan ileride sağlık sorunları yaşarsın. Ben kendi arabama Shell'den mazot almadım diye 3 sene sonra enjektörler eskidi. Bu konu başlığına gelirsek işte şimdi boykot olayı umurumda değil. Gazze'de olanlar 2 kat umurumda değil. Zamanında Osmanlı için ihanet eden adamlara acımam ben. Cidden şu mesajını tekrar okursan kendin çalıp kendin oynamışsın hahahaha. Ben cips demişim sen boykot diyorsun.

Hoş geldin; ağız, yutak, mide, bağırsak kanseri bebek (!).

Dostum ben senin cips yemene yorum yazdım boykota değil. Öyle ne olduğunu bilmediğin markalardan alırsan ileride sağlık sorunları yaşarsın. Ben kendi arabama Shell'den mazot almadım diye 3 sene sonra enjektörler eskidi. Bu konu başlığına gelirsek işte şimdi boykot olayı umurumda değil. Gazze'de olanlar 2 kat umurumda değil. Zamanında Osmanlı için ihanet eden adamlara acımam ben. Cidden şu mesajını tekrar okursan kendin çalıp kendin oynamışsın hahahaha. Ben cips demişim sen boykot diyorsun.

Lay's, ruffles, Doritos çok mu yararlı?

Gazze'de olanlar 2 kat umurumda değil. Zamanında Osmanlı için ihanet eden adamlara acımam ben. Cidden şu mesajını tekrar okursan kendin çalıp kendin oynamışsın hahahaha. Ben cips demişim sen boykot diyorsun.
Burada umrunda olmamasına saygı duyarım, ama verdiğin örneği eleştirmem gerekirse, çok boş bir eleştiri. Biz askerlerimizi gönderelim savaşalım mı demişim? Osmanlı'da sadece Filistin değil, tüm Arap halkı isyan etti, bunu kimse inkar edemez. Ama şu an orada ölenler ve bizi incitenler, bize ihanet eden askerler değil. Orada daha bebek ve acı içerisinde can çekişen diğer çocuklara bu tepkimiz.

Düşünsene daha zararlısını bile yapabiliyorlar :).

He tamam, o zaman ben lay's yiyeyim bundan sonra daha sağlıklı yaşarım. :thumbsup:

Çok sıradışı kafalar var cidden. Daha kaliteli gıdayı alabiliyorken 2 devletin birbirini yiyişi yüzünden 3 kuruşluk malzeme bulunan gıdalara yöneliyor insanlar. Garip.

Boykot etmeyenlerden ziyade boykot edenler ettiklerini söylediklerinde utanması gerektiğini düşünüyorum. İsteyerek daha kötü bir şeyi almak çok ilginç bir kafa çünkü. :)