Boykota önem veriyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toby Fox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 144
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
Hayır boykot falan yapmam.

Cips yediğinden emin misin? Sen bu kafayla normal mazot yerine kaçak mazot da alırsın.

Markaları boykot ediyor ve önem gösteriyor musunuz? Açıkçası ben son zamanlarda bu boykot olayını abarttıklarını düşünüyorum.

Nasıl boykot edeceğim? Cola yerine Pepsi alarak mı? Türkiye içi boykot imkansıza yakın. En çok mahalle bakkalını.

Son düzenleme:
Markaları boykot ediyor ve önem gösteriyor musunuz? Açıkçası ben son zamanlarda bu boykot olayını abarttıklarını düşünüyorum.

Boykot popülerken de değilken de bütün boykot ürünlerini alıyorum. Özellikle üzerinde "bebek kanı afiyet olsun" vari şeyler yazan ürünleri kesinlikle alıyorum.

Cips yediğinden emin misin? Sen bu kafayla normal mazot yerine kaçak mazot da alırsın.
Bir şey söyleyeyim mi? Fikrin umrumda bile değil çünkü bu konu bence çok tartışmaya girilecek bir konu değil. Dikkat edemiyorum der, susarsınız da millet de almadığı için şaka yapmaya çalışman büyük bir eziklik, sana söyleyeyim. Yukarıda arkadaşlara Türkistan içinde sesinizi çıkarın diyenler olmuş. Biz Türkistan içinde sesimizi çıkarmaya çalışıyoruz zaten. Hatta benim gittiğim camide namaz öncesi Türkistan ile birlikte Filistine dua ediliyor. Müslümanlar her şeyin farkında, burada ayrım yapılmıyor. Gerçekten nasıl böyle umursamaz olabiliyorsunuz, aklım almıyor. Adamlar diyor ki ben çocuk, kadın farketmeksizin insan öldürenleri destekliyorum diyorlar ve “banane” veya “kolamı içerken söylemen” falan demişsiniz. Gerçekten korkutucusunuz böyle, nasıl içiniz bu kadar rahat, anlamıyorum. Boykot ister et ister etme, ama bunu alay konusu yapmanız üzücü.

Boykot adı altında ilgi çekmeye çalışan bir topluluk var. Yaptıkları şeyler boykot değil. Coca-Cola, Starbucks veya McDonald's gibi Amerikan şirketlerine tepki göstermenin mantığı tam olarak nedir?

Coca-Cola Şirketi'nin hiçbir ülkeyi, hükümeti ya da politikalarını, siyasi ya da dini inancı desteklemesi söz konusu değildir. Neden alakaları bile olmayan bir olay sebebiyle global bir şirketi durduk yere taraf yapsınlar?

Starbucks keza safkan bir Amerikan şirketi. Sosyal medyada yayılan yalan haberlerin aksine Starbucks'ın herhangi bir siyasi oluşumla bağlantısı yoktur. Şirket gelirleri ve kârı, herhangi bir hükümeti veya askeri operasyonu finanse etmek için kullanılmıyor.

McDonald's dediğiniz firma yürüyen Amerika'dır ve İsrail ile yakından uzaktan ilgisi yoktur. Şirketin hiçbir mali açıklamasında herhangi bir devlete veya siyasi oluşuma yardım yaptığına dair en ufak bir delil yok.

Yıllarca İsrail'in diye Unilever ve alt markalarını boykot ettiler. Alakası bile yok, Unilever bir İngiliz firmasıdır ve firmanın büyük ortakları da Hollandalıdır. Asırlık Amerika ve Avrupa markalarını 1948'de kurulmuş olan İsrail'e ait olduğunu söylemek bile başlı başına bir cehaletin sonucudur. Dersin ki mevcuttaki firmayı satın almışlar... Hayır. Öyle bir durum da yok. Özellikle sert şekilde boykot edilen hiçbir firma İsrail'e ait değil ve İsrail ile resmi olarak bağlantıları yok.

Hoş geldin; ağız, yutak, mide, bağırsak kanseri bebek (!).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…