Detaylar
Kim cevapladı?Yahudi olsalar böyle demezsiniz. Bayraklarında Osmanlı'ya yaptıkları ayaklanisi simgeleyen bir ülkeden bahsediyoruz. Doğu Türkistan'a Çin'in terörle mücadelesi diyen bir toplumdan bahsediyoruz. Karabağ olayında Ermenistan'i destekleyenlerden bahsediyoruz. Biz bunlara destek mi çıkacağız. Çocuklar olmasa ölmeleri için para bağışı yapacağım İsrail'e. İsrail'in yanında durmadigimiz için bize teşekkür etmeliler.
- Makaleler
- 1
Benim çıkardığım ses seni ne ilgilendirir? Ben sana boykot et mi diyorum? Sadece ufak bir tartıştık burada. Bana uymak zorundasınız deme hakkım yok. Forum adı üstünde konuşmaya ve kibarca tartışmaya giriyorum.Türkiye'yi ilgilendiren ne bu savaşta? Ne diye ses çıkarıyoruz ben anlamıyorum.
Ülkede sorunlar arşa çıkmışken elin arabı için ses çıkarmamız aptalca. Kendi vatandaşımıza keşke bu kadar değer versek![]()
Ben her saniye ülke sorunlarını mı söyleyeceğim? Nasıl her saniye Filistin için konuşmuyorsam, bunu da her saniye konuşmak zorunda değilim. Oyumuzu veririz, yerine göre eleştiririz. Gereksiz argümanlar bunlar.
Güzel, iftiralarda başladı.
Bayraklarında Osmanlı'ya yaptıkları ayaklanisi simgeleyen bir ülkeden bahsediyoruz.
Ya kardeşim, sen de aynı şeyi söylüyorsun, ben de diyorum ki orada ölenler sadece Türk düşmanı olanlar değil, orada ölen bebekler var, karnında çocuk olan kadınlar var. Yani, bizim derdimiz bu. Ben gidip de kimseyi rahatsız etmiyorum, boykot edin diye sadece burada tartışıyorum, kendi halimde takılıyorum. Sanki milleti darlayan biriymişim gibi tepki veriyorsunuz.
İftira mı? Bu savaşı bildiğim kadarıyla hamas yani filistin başlattı. Başlatırken bu ülkelerin içinde çocukların olduğunu düşünmediler mi? Başlatırken ne güzel kaybederken çocuklar ölüyorla olmuyor bu işler.
Yediğim şeylerin genelde Türk üretimi olanları ya kalitesiz ya da hiç olmuyor. Bu yüzden takmıyorum canım hangisinden isterse onu yer içerim.
- Makaleler
- 1
İftira mı? Bu savaşı bildiğim kadarıyla hamas yani filistin başlattı. Başlatırken bu ülkelerin içinde çocukların olduğunu düşünmediler mi? Başlatırken ne güzel kaybederken çocuklar ölüyorla olmuyor bu işler.
Şu konser olayından mı bahsediyorsun? Onu yapmalarını doğru bulmuyorum ama savaş o zaman başladığını düşünüyorsan…
Şu konser olayından mı bahsediyorsun? Onu yapmalarını doğru bulmuyorum ama savaş o zaman başladığını düşünüyorsan…
Yaklaşık 9.30'da (utc+3) 7 Ekim 2023, hamas "el aksa tufanı operasyonu" olarak adlandırdığı operasyonun başladığını duyurdu ve 20 dakika içinde Gazze Şeridi'nden İsrail'e 5, 000'den fazla roket attığını belirtti. İsrail kaynakları Gazze'den en az 3,000 merminin fırlatıldığını bildirdi.
Konser olayı değil bu olaydan bahsediyorum.
Bu boykot işi gerçekten komik bir duruma geldi. Adamı görüyorsun "boykot boykot" diye geziyor, sosyal medyada boykot ürünü kullananlara laf ediyor. Gerçek hayatta bir bakıyorsun elinde iPhone. Kahkahaya boğulmamak elde degil gerçekten. Madem Amerika İsrail'e destek veriyor ve sen İsrail'e hiçbir şekilde faydan dokunmasın istiyorsun, o zaman dağa çıkıp bir mağarada yaşaman lazım. Bugün Amerika dediğimiz ülke piyasanın her yerinde. Yiyecek ve içecek üzerine hizmet veren şirketleri boykot ederek bir yere ulaşamaz veya bir mesaj veremezsiniz. Bu sizi sadece komik duruma düşürür.
Sırf Filistinden taraf olmamak adına Doğu Türkistan konusu açan adam gidip sağda solda Türkçülük yapmasın bir zahmet. Zerre kadar samimi değil çünkü.
Konuma Sodom, İsrail yazmışsın. İşe yarıyor demek ki boykotumuz ki, rahatsız olup cevap vermişsin. İnsanların gözünde boykotun önemini düşürerek bıraktırmaya çalışıyorsun. Ellerinden bu kadar geliyorsa insanlar o kadarını yaparlar. Sende kimsenin çabasının değerini düşürmeye kalkamazsın, dalga geçemezsin. İfade özgürlüğün kelimelerinle başka insanlara zarar vermeye başladığın anda biter. Sonuna kadar da boykot etmeye devam edeceğiz...
- Makaleler
- 1
Yaklaşık 9.30'da (utc+3) 7 Ekim 2023, hamas "el aksa tufanı operasyonu" olarak adlandırdığı operasyonun başladığını duyurdu ve 20 dakika içinde Gazze Şeridi'nden İsrail'e 5, 000'den fazla roket attığını belirtti. İsrail kaynakları Gazze'den en az 3,000 merminin fırlatıldığını bildirdi.
Konser olayı değil bu olaydan bahsediyorum.
Dostum, Filistin'e, İsrail yıllardır zulüm ve soykırım uyguluyor. Sadece bunlar, bu son zamanlarda saldırıyı güçlendirmeye başladılar. Yoksa savaşı Hamas falan başlatmadı.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-