Dünyada inanılmaz büyük bir tekelleşme var ve bunun başını Amerika çekiyor. 1900'lerdeki gibi devrim yaparak veya şu anki gibi Coca Cola içmeyip, Starbucks mağazalarını taşlayarak değiştiremezsiniz bu tekelleşmeyi. Yapabileceğiniz maksimum şey Twitter'da tweet atıp sesinizi duyurmaya çalışmak olur. Bu tekelleşmenin nasıl bir şey olduğunu anlamak isteyenler 1974 yılında Türkiye'nin yediği ambargoya bakarak anlayabilirler. Kısaca çok bir önemi yok boykot yapmanın. Belki tek etkisi boykot ettiğiniz firmanın hisselerinin düşmesi olur.

Ben EPIC Games'i boykot ediyorum kardeşim ağır Steam'ciyim Coca Cola içerken ETS'de direksiyonumu sallarım kefime bakarım kardeşim İsrail boykot falan boş iş. İki kola satılmadı diye savaş durmuyor.

Ben EPIC Games'i boykot ediyorum kardeşim ağır Steam'ciyim Coca Cola içerken ETS'de direksiyonumu sallarım kefime bakarım kardeşim İsrail boykot falan boş iş. İki kola satılmadı diye savaş durmuyor.
Artık EPIC Games'i boykot edemiyorum beleş oyun verince dayanamadım EPIC Games kullanmaya başladım.