Ywgizefe

Becerikli
Ben 15 yaşındayım ve boyum yaklaşık 1.65 civarlarında. Şu an için düzenli bir uyku ve beslenme sistemim yok ama bunu fark ettim ve düzeltmeye başlamayı planlıyorum.

Babam 1.80, annem ise 1.60 boylarında. Genetik olarak bakınca uzama potansiyelim olduğunu düşünüyorum.

İnternette araştırma yaparken bazı kişiler kindel multi ve sovital gibi takviyeleri kullandıklarını ve işe yaradığını söylemişler.

Bazı kişiler ise endokrin bölümüne gidip el bilek filmi çekilip kemik yaşına bakıyolarmış gerek gorulurse hormon iğnesi veriliyormuş.

Sizce boyumun uzaması için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirimne yapmalıyım ve.

Beslenmen dengeli ve yeterli olsun, uykunu al yeter. İlla 1.90 olacağım dersen hormon alacağım de ailene. Uykunu da gece al. Sabah değil.

Tek yapman gereken gece yatmadan önce şeker vs tüketmemek ve bu saatlere kadar uyanık kalmamak.

Gelişiminin en yüksek olacağı dönemdesin. En geç 23.00'da yatıyor olman lazım ki büyüme hormonun salgılansın. Şeker büyüme hormonunu engeller bu yüzden geceye doğru şekerli gıda tüketme.

Takviyeler neredeyse safsatadan ibarettir.
Sen sporunu yapıp güzel yemeklerini yiyorsan potansiyelinin tamamını ortaya çıkarırsın.

Genetik işe yarar ama her zaman değil baban uzun zaten eğer genetik olarak babana cektiysen uzarsin 4 senen var daha ama bunlara ek olarak uyku düzenin ve düzenli beslenmekte gerek bide ek olarak bol bol süt iç faydası oluyor

Tek yapman gereken gece yatmadan önce şeker vs tüketmemek ve bu saatlere kadar uyanık kalmamak.

Gelişiminin en yüksek olacağı dönemdesin. En geç 23.00'da yatıyor olman lazım ki büyüme hormonun salgılansın. Şeker büyüme hormonunu engeller bu yüzden geceye doğru şekerli gıda tüketme.

Takviyeler neredeyse safsatadan ibarettir.
Sen sporunu yapıp güzel yemeklerini yiyorsan potansiyelinin tamamını ortaya çıkarırsın.
Teşekkür ederim hocam. Ramazanda uyku düzenim iyice bozuldu. Sizin yaşınız kaç?

Son düzenleyen: Moderatör: