Merhabalar. Şuradaki rehberden Debian Sid kuruyordum. Kurarken Kitty kullanıyordum. Arada bir şeyler sordu ve Kitty'e düşmemiş, enter tuşuna basınca tekrar geldi ve E veya Y'ye basıp geçmiştim. Sonra NVIDIA sürücüleri sorun yaşayacak gibi bir şeyler dedi, tam ekran yaparken Kitty bozulduğundan ESC bastım. Ve yeniden başlattığımda Plasma'ya giremedim. Şuan X11'den yazıyorum, hiçbir programın ikonu yok (Başlat menüsü dahil), programları sadece arama kısmına örneğin "brave-browser" yazarak açıyorum. Orada komut olarak çalıştırma seçeneği çıkıyor. Ve çözünürlük 800x600 oldu. Böyle kullanamayacağımdan Sid'i tekrar kurmak istiyorum, bildiğiniz güzel bir rehber var mıdır acaba? Benim rehberimde aşağıda alıntıladığım komutlar geçiyordu ancak işe yaramadılar.
@Reend @5670You will very likely encounter dependency issues or broken packages, and you'll need to fix these manually. Sometimes, running sudo apt update --fix-missing and sudo apt install -f and then sudo apt dist-upgrade again will be enough; other times you may have to remove a package with dpkg -r to make the upgrade progress.