Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5330

Deneyimli
Arkadaşlar telefonun anakartında veya da ekran bataryada bir sıkıntı var. Babam tamire götürecek ona satma dedim ama lafa gitmeyeceğini biliyorum. Telefonda şifre var ama içinde özel fotoğraflar yazışmalar falan var. Tamir ederlerse ya da depolamasını donör karta falan aktarırlarsa göremezler değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
NAND çipini çıkarıp yapabilir fakat bunla kimse uğraşmaz ve aşırı profesyonellik gerektiriyor. Ben bu tarz şeyleri inanılmaz kafaya takarım, siz takmayın. Milyonda bir ihtimal bir şey.
Ayrıca muhtemelen çipi donör cihaza takarsa yine şifre olacak.
NAND çipini çıkarıp yapabilir fakat bunla kimse uğraşmaz ve aşırı profesyonellik gerektiriyor. Ben bu tarz şeyleri inanılmaz kafaya takarım, siz takmayın. Milyonda bir ihtimal bir şey.

Çözüm
Şifreyi kırmadan fotoğraflara erişebileceğini sanmıyorum. Ben ITunes'e bağlamaya çalışırken ekran kilitliyken bağlanmıyordu.

Normal bir telefoncunun yapması mümkün değil.

NAND çipini çıkarıp yapabilir fakat bununla kimse uğraşmaz ve aşırı profesyonellik gerektiriyor. Ben bu tarz şeyleri inanılmaz kafaya takarım, siz takmayın. Milyonda bir ihtimal bir şey.

Rahatladım vallahi elim ayağım titriyordu teşekkürler hocam.