Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Aslında memnunum. Ancak son birkaç gündür IP uyarısı almaya başladım ve sayfalar çok yavaş yüklenmeye başladı internet hızım normal olmasına rağmen, kullandığım herhangi bir VPN veya DNS yok.

Windows 11 kullanıyorum ve 16 GB DDR4 RAM'e sahibim. Reklam engelleyicisi olursa güzel ama olmazsa da sorun değil, hafiften kişiselleştirme imkanım olsa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında memnunum. Ancak son birkaç gündür IP uyarısı almaya başladım ve sayfalar çok yavaş yüklenmeye başladı internet hızım normal olmasına rağmen, kullandığım herhangi bir VPN veya DNS yok.

Windows 11 kullanıyorum ve 16 GB DDR4 RAM'e sahibim. Reklam engelleyicisi olursa güzel ama olmazsa da sorun değil, hafiften kişiselleştirme imkanım olsa iyi olur.

Chromium tabanından devam etmek isterseniz ecosia öneririm.

Vivaldi olabilir. Brave'in saçma RAM Usage'ından ötürü geçeceğim tekrardan ben de. MV2 desteği de devam ediyor hatırladığım kadarıyla.

Chromium tabanlı olarak supermium. Yanlış hatırlamıyorsam thorium tarayıcısı da bir supermium forku idi. Hâlen uBlock Origin desteği var ve güvenli olan V138 sürümünde. Google Sync özelliği de çalışıyor.

Teşekkür ederim. Herkes farklı bir şey önerdi kararsız kaldım şuna açıkçası.
Hangisini kullanmam en mantıklısı olacaktır?

Teşekkür ederim. Herkes farklı bir şey önerdi kararsız kaldım şuna açıkçası.
Hangisini kullanmam en mantıklısı olacaktır?
Bence;

Google Chrome arayüzü seviyorsanız Supermium. (uBlock Origin desteği var. Reklamları engellersiniz.)

Thorium yerine de Supermium seçmek daha doğru olur çünkü Thorium bir Supermium formu ve çok daha yavaş güncelleme alıyor.

Onun dışında Firefox da denenebilir.