Doğru, benim hatam.
O zaman DuckDuckGo kullanılabilir.
Malesef ben kullanırken Duck Duck Go'da Google Default arama motoru olarak seçilemiyordu ve Duck Duck Go arama motoru çok berbat.DuckDuckGo'yu yükledim ve uygulama izleme korumasını açtım. Özelliği çok beğendim. Şimdi üç tarayıcı ile yoluma devam edeceğim.![]()
Maalesef ben kullanırken duck duck GO'da Google default arama motoru olarak seçilemiyordu ve duck duck GO arama motoru çok berbat.
Hala seçilemiyor. Gizlilik odaklı olduğu için izin vermiyor. Ama ayarlarda "Home" butonuna atayarak hızlıca Google'a gitmek mümkün.Malesef ben kullanırken Duck Duck Go'da Google Default arama motoru olarak seçilemiyordu ve Duck Duck Go arama motoru çok berbat.
Malesef uğraştırıyor ya. Bu arada sanırım kendi browser motoru yok duck duck go'nun, Android Sysyem Webview kullanıyor ve dehşet hızlı. Çok beğendiğim bir browser ama işte Google'siz yapamiyorum.Hala seçilemiyor. Gizlilik odaklı olduğu için izin vermiyor. Ama ayarlarda "Home" butonuna atayarak hızlıca Google'a gitmek mümkün.
Eki Görüntüle 266057
Günlük işler ve webden alışveriş/bankacılık için iki ayrı tarayıcı kullanıyorum. Brave gibi gizliliğe önem veren başka mobil tarayıcı var mı? Parmak izi engellemesi önemli.
Librewolf. O kadar önem veriyor ki günlük kullanıma uyarlayabilmek için birkaç ayarını kapattım.