Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

noby

Uzman
Merhaba. Brave tarayıcı birkaç saatte bir oturumu otomatik olarak kapatıyor. Özellikle Google hizmetlerinde (Gmail, YouTube vb.) Sürekli tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum.

Denediklerim:
  • Tarayıcıyı silip tekrar yükledim
  • Brave kalkanını tamamen kapattım
Fakat sorun devam ediyor. Benzer bir problem yaşayan veya çözümünü bilen var mı?

Çözüm
Selam, aşağıda ki ayarları eklerseniz çözülebilir, ben Brave'de bu şekilde Gmail oturum kapatma sorunundan kurtuldum.

Aşağıdaki linkleri ilgili yere eklememiz lazım.

[*.]google.com
[*.]gmail.com
[*.]googleapis.com
[*.]googleusercontent.com
[*.]gstatic.com
[*.]youtube.com

BRAVE_GMAIL_OTURUM_KAPANIYORSA.webp
Merhaba. Brave tarayıcı birkaç saatte bir oturumu otomatik olarak kapatıyor. Özellikle Google hizmetlerinde (Gmail, YouTube vb.) Sürekli tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum.

denediklerim:
  • Tarayıcıyı silip tekrar yükledim.
  • Brave kalkanını tamamen kapattım.
Fakat sorun devam ediyor. Benzer bir problem yaşayan veya çözümünü bilen var mı?

Chrome ve Edge harici her tarayıcıda kick Instagram gibi platformlarda ayda bir falan oturum kapanıyor ama sizinki kadar sık değil.

Chrome ve Edge harici her tarayıcıda kick Instagram gibi platformlarda ayda bir falan oturum kapanıyor ama sizinki kadar sık değil.
Yok hocam benim instagram kalıyordu hep. Sadece kick ayda bir felan kapatıyordu. İlk başlarda tarayıcıyı kapatıp açınca bütün oturumlar kapanıyordu. Şuanda sadece google kapanıp duruyor.

Selam, aşağıda ki ayarları eklerseniz çözülebilir, ben Brave'de bu şekilde Gmail oturum kapatma sorunundan kurtuldum.

[*.]google.com
[*.]gmail.com
[*.]googleapis.com
[*.]gstatic.com
[*.]youtube.com

BRAVE_GMAIL_OTURUM_KAPANIYORSA.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

[*.]google.com
[*.]gmail.com
[*.]googleapis.com
[*.]gstatic.com
[*.]youtube.com

Eki Görüntüle 185934
Hemen deniyorum

Maalesef değişmedi. Google her zaman oturum kapatıyor