Brave vs Opera vs Chrome

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@792, Avast olsa %100 hak verirdim ama Kaspersky yapacağını sanmıyorum, çoğu güvenilir VPN sizi zaten dış tehditlerden korur ama VPN'in kendisinin sizin verilerinizi depolama ihtimali var, birkaç VPN harici çoğu VPN sağlayıcısı sizin zaten verilerinizi depoluyor, bu yüzden Free veya ücretli her türlü gidiyordur sizin veriler.

• Beğen
İfadeler: 792
@792, Avast olsa %100 hak verirdim ama Kaspersky yapacağını sanmıyorum, çoğu güvenilir VPN sizi zaten dış tehditlerden korur ama VPN'in kendisinin sizin verilerinizi depolama ihtimali var, birkaç VPN harici çoğu VPN sağlayıcısı sizin zaten verilerinizi depoluyor, bu yüzden Free veya ücretli her türlü gidiyordur sizin veriler.
Kasperky'in en pahali paketi yillik 350TL civari gozukuyor. Baya uygun ama o fiyati sizce hak ediyor mu bir de fiyatlandirma mi yanlis yoksa ben mi yanlis okudum?

@792, Açıkçası proton vpn diğerlerine göre çok daha güvenli, zamanında verilerinizi almadığını falan kanıtladı, telefon versiyonu güzel ama bilgisayarda ben denediğimde programın açılması çok uzun sürüyordu, hız olarak warp kadar olamaz ama gene öldürmüyor.

@792, açıkçası proton VPN diğerlerine göre çok daha güvenli, zamanında verilerinizi almadığını falan kanıtladı, telefon versiyonu güzel ama bilgisayarda ben denediğimde programın açılması çok uzun sürüyordu, hız olarak WARP kadar olamaz ama gene öldürmüyor.
Kaspersky'i koruma ve ek ozellikleri icin almayi dusunuyorum hocam. VPN ile pek isim olacagini sanmiyorum anca yine bir yerler engellenirse VPN ile girerim diyerek dusunmustum. Asil amacim Kaspersky Premium.😀

@792, Kaspersky hem ucuz hem de çok kaliteli, belki BitDefender önerebilirim muadil olarak ama onun dışındakiler daha altta kalıyor, sisteminiz iyiyse antivirüs indirebilirsiniz ama yüksek bir sistem değilse pek önermem, benim eski 1660 sistem Kaspersky sonrası cozuttu, özellikle gece tam tarama yaparken oyunlar kasıyordu :D. Ayarlanabiliyor tabii ki de saati ama durum bu, ben şahsen kullanmıyorum, çok riskli bir şey indireceksem Malwarebytes'i indirip dosyayı tarattıktan sonra siliyorum.

• Beğen
İfadeler: 792
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri
Yukarı Alt