Tarayıcılar ücretsizdir istediğini indirip dene seversen devam edersin. Bana göre bravo güzeldir ama ben özelleştirme nedeniyle vivaldi kullanıyorum. Aynı zamanda Firefox da kullanıyorum.

1740227422486.webp

Koronaya falan da inanmiyordu bu arkadas, garip bir insan.

Şu anda Chrome kullanıyorum ama Manifest v2 desteği yüzünden bırakacağım. Brave nasıldır? Başka bir tarayıcı önerisi de alabilirim.

Şu an tarayıcı pazarını Chrome yönettiğinden istediğiniz tarayıcıya geçin bir süre sonra hepsi MV2 desteğini bırakıp 3'e geçecekler. Bence MV3 destekli eklentilerinizi yükleyip Chrome da kalın derim. Hala eşi benzeri yok.

Şu an tarayıcı pazarını Chrome yönettiğinden istediğiniz tarayıcıya geçin bir süre sonra hepsi MV2 desteğini bırakıp 3'e geçecekler. Bence MV3 destekli eklentilerinizi yükleyip Chrome da kalın derim. Hala eşi benzeri yok.
Brave ve Opera MV2 desteğini ve özellikle uBlock Origin'e olan desteklerini sürdüreceklerini açıkladılar. Brave'in eklenti ayarları içinden uBlock Origin ve diğer MV2 eklentileri etkinleştirilebiliyor. Opera'nın zaten kendi eklenti mağazası var. Yani Chromium için alternatif var.

Brave ve Opera MV2 desteğini ve özellikle uBlock Origin'e olan desteklerini sürdüreceklerini açıkladılar. Brave'in eklenti ayarları içinden uBlock Origin ve diğer MV2 eklentileri etkinleştirilebiliyor. Opera'nın zaten kendi eklenti mağazası var. Yani Chromium için alternatif var.

1-2 gün önce Brave'ye geçtim hocam ve genel olarak memnunum tarayıcıdan. Tek beğenmediğim noktası "cüzdan, VPN, leo" tarzı kullanmayacağım araçları kapatamamam. Onun dışında şu anda gayet memnunum.

Brave'den memnunum hocam zaten yıllardır Chrome kullanıyorum ve değişklik oldu benim için. MV2 desteği konusunda en azından istediğim eklentiler çalışıyor şu anlık bir sıkıntım yok.