Şahsen diziyi çok beğensem de, final bölümünü hiç beğenemedim maalesef. Daha iyi bir final yakışırdı.

Biraz yavaş ilerliyor ama çok iyi bir dizi. Git gide hızlanıyor.
Dizinin geri kalanı konusunda hepsi senin görüşündür hocam saygı duyarım ama FeLiNa olabilecek en iyi finallerden biriydi bence.

Evet abartılıyor. Kötü bir dizi değil ama abartılıyor. Yani ondan iyi, etkileyici veya türünde başarılı olduğunu düşündüğüm kafadan 20 dizi yazarım. Bunların arasında da Bryan Cranston abimizin B.D öncesi oynadığı Malcolm in The Middle gelir.

Zaten IMDb puanlama sistemi ile dizi/film karşılaştırmak büyük hata. Örneğin insanlar piyasadaki en kaliteli gore yapımlarına bile "iğrenç" diye düşük puan verirken World War Z gibi zombi filmi dahi olmayan bir filme "çok iyi zombi filmi" diyerek yüksek puan veriyor.

İzlemedim ama popüler olan çoğu şey gibi abartıldığını düşünüyorum. İzlemeyen birçok insan dünyanın en iyi dizisi diye geziyor. Bir dizinin gerçekten de iyi olması overrated olamayacağı anlamına gelmez.

Tüm sezonların ve bölümlerin çekimleri başlamadan senaryosu yazılan tek dizidir.

Son düzenleme:
Haklısın moruk köyüme dönüp Hırtlar Vadisi izlesem daha iyi olacak.

Arkadaş gayet mantıklı bir argüman sunmuş. Gerçekten de Jesse 1. sezonda ölmesi planlanmış bir karakterdi ve sonradan değiştirilmiş. Demek ki baştan sona planlanmış, yazılmış bir dizi değil.