Yerine göre diyelim.Bildigime göre schotis foltlar daha enerjik hayvanlar diye biliyorum
Çok hantal bir hayvan değiller ozaman değilmi?
Bazen aslan bazen koala kesiliyorlar.
Yerine göre diyelim.Bildigime göre schotis foltlar daha enerjik hayvanlar diye biliyorum
Çok hantal bir hayvan değiller ozaman değilmi?
Her zaman oynarım onunla. İşim şuanlık yok pek, en mantıklısı schotis ozamanYerine göre diyelim.
Bazen aslan bazen koala kesiliyorlar.
Arkadaşınızda birkaç tane scottish varsa biraz inceleyin. Biraz daha çok kıpırdayanı seç.Her zaman oynarım onunla. İşim şuanlık yok pek, en mantıklısı schotis ozaman
Attigim veteriner videosunu mutlaka izle derim sahiplenmeden once. Ileride karsilasacagin durumlar hakkinda bilgin olsun en azindan.Her zaman oynarım onunla. İşim şuanlık yok pek, en mantıklısı schotis ozaman
Hocam bu hayvanda eklem ağrıları var mış galiba sizinki nasıl? British alacağım herhaldeArkadaşınızda birkaç tane scottish varsa biraz inceleyin. Biraz daha çok kıpırdayanı seç.
5 yıldır benimle sadece aşılarını yaptırmaya gidiyorum. Bir sıkıntı yaşamadık hiç çok şükür.Hocam bu hayvanda eklem ağrıları var mış galiba sizinki nasıl? British alacağım herhalde