Astronotarda
Üstün
Ha başka yerler aşırı mükemmel zaten tek Instagram terörist destekliyordu, tüm sorunlarımız çözüldü şu an (!).
Ha başka yerler aşırı mükemmel zaten tek Instagram terörist destekliyordu, tüm sorunlarımız çözüldü şu an (!).
O yönden doğrudur. O taraftan bakılırsa ben de desteklemiyorum.Müşteri kaybı, maddi yönden eksiklik, geçindirmeye çalıştığımız bir aile ve daha yeni doğan bir yeğenim var? Bunları nasıl karşılayabilirim o zamanlarda? İyilik yönünü burada algılayamadım?
Kesinlikle katılıyorum.Instagram'dan günde milyarlar kazanıyor olsalardı uygulamayı asla kapatmazlardı.
Erişim engellemeleri geliyor zaten maşallah diyoruz biz de.Ha başka yerler aşırı mükemmel zaten tek Instagram terörist destekliyordu, tüm sorunlarımız çözüldü şu an (!).
İyilik yön..? Sen iş yerine mühür vurulunca "Mükemmel oldu kapatıldığı" diye mi geziyorsun?Sanırım dava açabiliyordun. Ne kadar etkisi olur bilemem kimi kime şikayet edeceksin? Yapacağınız pek bir şey yok. Ayrıca hala daha iyilik yönünü nasıl anlayamadın çok tuhaf.
Vergi yoluyla.Ayrıca Instagram'dan günde milyarlar kazanıyor olsalardı uygulamayı asla kapatmazlardı.
Siz maşallah demeyin, çarpılırsınız.Erişim engellemeleri geliyor zaten maşallah diyoruz biz de.
Bahsettiğim bu değildi. Bu yönünü zaten desteklemiyorum. Terör konusu bu.İyilik yön..? Sen iş yerine mühür vurulunca "Mükemmel oldu kapatıldığı" diye mi geziyorsun?
Yahu madem terör konusunu aşırı benimsiyorsun gidip Twitter'ı ve Tiktok'u da kapattırsana tek sorun Instagram mıydı?Bahsettiğim bu değildi. Bu yönünü zaten desteklemiyorum. Terör konusu bu.
Onların kapanması için zaten uğraşıyorum? Mevcut terör örgütlerini tanımayan kuruluşlar defolup gitsin. Sen de git çok savunuyorsan onları.Yahu madem terör konusunu aşırı benimsiyorsun gidip Twitter'ı ve Tiktok'u da kapattırsana tek sorun Instagram mıydı?