NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Ona "hype" deniyor hocamHaberler yapılmaya başlanıyor. Açılır o zaman yavaş yavaş. Yayıncılar işin bahanesi ile yeni izlenme rekoru kırar herhalde.![]()
Ona "hype" deniyor hocamHaberler yapılmaya başlanıyor. Açılır o zaman yavaş yavaş. Yayıncılar işin bahanesi ile yeni izlenme rekoru kırar herhalde.![]()
Kesin fena izlenir o yayıncılar. Malum, bir iki gün erişim engeli getirildi diye millet aç kurtlar gibi yardırırlar platforma.
Şaka maka şunu fark ettim: BTK bir platforma yasak getirse 2-3 gün sonra açılıyor. Benzeri Ekşi Sözlük için de yaşanmıştı. Hem de defalarca, bilirsiniz. Erişim engeli getirildiğinde “Hayda, ne oluyor yav” demiştim ama birkaç gün sonra açılmıştı. Ayrıca bu tarz yasakların da bir şey engellediği yok. Tabii VPN kullanırsanız.Kesin fena izlenir o yayıncılar. Malum, bir iki gün erişim engeli getirildi diye millet aç kurtlar gibi yardırırlar platforma.
Şu sekil bilgisiz olacaksın. Kafan rahat olur, oturduğun yerden tükürürsün etrafa.Şu YouTube'da kapanacak ülke Afganistan olacak şeriat geliyor gelecek diyen aveller nerede?
Şeriat öyle "bugün şeriata geçtik" şeklinde gelmez arkadaşım. Öyle bir dünya yok.@witicieen hocamın da dediği gibi "YouTube'da kapanacak!","YouTube kapanmayacak diyenler kapanınca pişman olacak!" ve "yarın bir gün kadınlarımızı da kapatır bunlar!" diyen kişilere iyi bir mantık cevabı oldu.
Şaka maka şunu fark ettim: BTK bir platforma yasak getirse 2-3 gün sonra açılıyor. Benzeri Ekşi Sözlük için de yaşanmıştı. Hem de defalarca, bilirsiniz. Erişim engeli getirildiğinde “Hayda, ne oluyor yav” demiştim ama birkaç gün sonra açılmıştı. Ayrıca bu tarz yasakların da bir şey engellediği yok. Tabii VPN kullanırsanız.
GoodByeDPI'a vs. gerek yok, normal DNS değişirseniz modem arayüzünden her siteye girebiliyorsunuz.