Kesin fena izlenir o yayıncılar. Malum, bir iki gün erişim engeli getirildi diye millet aç kurtlar gibi yardırırlar platforma.
Şaka maka şunu fark ettim: BTK bir platforma yasak getirse 2-3 gün sonra açılıyor. Benzeri Ekşi Sözlük için de yaşanmıştı. Hem de defalarca, bilirsiniz. Erişim engeli getirildiğinde “Hayda, ne oluyor yav” demiştim ama birkaç gün sonra açılmıştı. Ayrıca bu tarz yasakların da bir şey engellediği yok. Tabii VPN kullanırsanız.

Şu YouTube'da kapanacak ülke Afganistan olacak şeriat geliyor gelecek diyen aveller nerede?
Şu sekil bilgisiz olacaksın. Kafan rahat olur, oturduğun yerden tükürürsün etrafa.
@witicieen hocamın da dediği gibi "YouTube'da kapanacak!","YouTube kapanmayacak diyenler kapanınca pişman olacak!" ve "yarın bir gün kadınlarımızı da kapatır bunlar!" diyen kişilere iyi bir mantık cevabı oldu.
Şeriat öyle "bugün şeriata geçtik" şeklinde gelmez arkadaşım. Öyle bir dünya yok.

Yani ülkede onca şey olurken "eheuheu gelmedi işte şeriat" demek bambaşka bir seviye. Beyninizi hamamda keseletin.

Ha bu arada Twitch kara para aklamanın merkezlerinden elbette. Değinmek istediğim, canımı sıkan nokta yukarıdaki arkadaşlar gibi vurdumduymaz olanlar. Ek parantez açmış olalım.

Kanunlara göre olacaksa neden önceden yapmadılar? Şimdi canları sıkılmış sanırım. Bir şeyler yapalım da insanlar bize bir şey yapmıyor demesin diye herhalde. :D

Şaka maka şunu fark ettim: BTK bir platforma yasak getirse 2-3 gün sonra açılıyor. Benzeri Ekşi Sözlük için de yaşanmıştı. Hem de defalarca, bilirsiniz. Erişim engeli getirildiğinde “Hayda, ne oluyor yav” demiştim ama birkaç gün sonra açılmıştı. Ayrıca bu tarz yasakların da bir şey engellediği yok. Tabii VPN kullanırsanız.

Bu biraz bizlerin anlam yüklemesi ile coğalan bir durum. Buradan ne anlıyoruz mesela: Kumar ve yasa dışı olan her site içerikleri kaldırıldı ve site yoluna devam ediyor, şeklinde anlam yüklemek lazım.

Biz şeriat olayından, arapistana kadar gittik. :D