3 gün sonra başlayacak olmasına rağmen Formula 1'in yayın akışı halen belirlenmedi. TV'de şöyle bir araba boy göstereceği için Bein Sports yayınlayıp yayınlamamakta kararsız olabilir mi acaba? 🤣

1708952537874.webp

@witicieen hocamın da dediği gibi "YouTube'da kapanacak!","YouTube kapanmayacak diyenler kapanınca pişman olacak!" ve "yarın bir gün kadınlarımızı da kapatır bunlar!" diyen kişilere iyi bir mantık cevabı oldu.
Bence yine de yanlış bir hamleydi hocam, savunulmayacak bir eylemdi BTK'nın yaptığı (Savunduğunuzu iddia etmiyorum tabii) ancak bazı arkadaşlar da birazcık abarttı, biraz :)

@witicieen hocamın da dediği gibi "YouTube'da kapanacak!","YouTube kapanmayacak diyenler kapanınca pişman olacak!" ve "yarın bir gün kadınlarımızı da kapatır bunlar!" diyen kişilere iyi bir mantık cevabı oldu.
Hayır,aklım almıyor sitelerde usülsüzlük olmasına rağmen devlete muhalif oluyorlar.Site, kanunlara uygun olacak şekilde düzeltildi, açıldı.

Bence yine de yanlış bir hamleydi hocam, savunulmayacak bir eylemdi BTK'nın yaptığı (savunduğunuzu iddia etmiyorum tabii) ancak bazı arkadaşlar da birazcık abarttı, biraz :)

Kısmen savunuyorum hocam. Ülkemizde kumar yasak ve kumarın internetten oynanması/özendirilmesi da mutlaka yasak olmalı. Fakat kategoriyi ülkemize kapatarak da çözülebilirdi bu sorun. En başta Türkiye'den kumar yayını yapanlara ceza verilmesi lazım. Bir de ben YouTube'un kapanamayacağını defalarca söyledim fakat inanmadılar. Bu arada örnek verdiğim bütün mesajlar gerçek ve gördüğüm mesajlar.

Herkes Milli Piyango örneği vermiş de "yasadışı kumar" ve "kumar" kavramları arasındaki farkı bir tek ben mi biliyorum?

Konuyu takip etmedim, önceki sayfalarda atılan görüntüye baktım.