@witicieen hocamın da dediği gibi "YouTube'da kapanacak!","YouTube kapanmayacak diyenler kapanınca pişman olacak!" ve "yarın bir gün kadınlarımızı da kapatır bunlar!" diyen kişilere iyi bir mantık cevabı oldu.
Detaylar
Kim cevapladı?3 gün sonra başlayacak olmasına rağmen Formula 1'in yayın akışı halen belirlenmedi. TV'de şöyle bir araba boy göstereceği için Bein Sports yayınlayıp yayınlamamakta kararsız olabilir mi acaba? 
Sorun bitmiyorrr
Yetkin
Şu YouTube'da kapanacak ülke Afganistan olacak şeriat geliyor gelecek diyen aveller nerede?
- Makaleler
- 1
Siteyi BTK kullanıma kapattı, milli piyangoyla alakası yok.
BTK site sorgulama ekranında milli piyango idaresi kararıyla erişim engeli getirildi diye yazıyordu.
Bence yine de yanlış bir hamleydi hocam, savunulmayacak bir eylemdi BTK'nın yaptığı (Savunduğunuzu iddia etmiyorum tabii) ancak bazı arkadaşlar da birazcık abarttı, biraz@witicieen hocamın da dediği gibi "YouTube'da kapanacak!","YouTube kapanmayacak diyenler kapanınca pişman olacak!" ve "yarın bir gün kadınlarımızı da kapatır bunlar!" diyen kişilere iyi bir mantık cevabı oldu.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Hayır yayından 1 saat önce Twitch yasaklandı.
Hayır,aklım almıyor sitelerde usülsüzlük olmasına rağmen devlete muhalif oluyorlar.Site, kanunlara uygun olacak şekilde düzeltildi, açıldı.@witicieen hocamın da dediği gibi "YouTube'da kapanacak!","YouTube kapanmayacak diyenler kapanınca pişman olacak!" ve "yarın bir gün kadınlarımızı da kapatır bunlar!" diyen kişilere iyi bir mantık cevabı oldu.
Bence yine de yanlış bir hamleydi hocam, savunulmayacak bir eylemdi BTK'nın yaptığı (savunduğunuzu iddia etmiyorum tabii) ancak bazı arkadaşlar da birazcık abarttı, biraz![]()
Kısmen savunuyorum hocam. Ülkemizde kumar yasak ve kumarın internetten oynanması/özendirilmesi da mutlaka yasak olmalı. Fakat kategoriyi ülkemize kapatarak da çözülebilirdi bu sorun. En başta Türkiye'den kumar yayını yapanlara ceza verilmesi lazım. Bir de ben YouTube'un kapanamayacağını defalarca söyledim fakat inanmadılar. Bu arada örnek verdiğim bütün mesajlar gerçek ve gördüğüm mesajlar.
Başlıkta BTK kaldırdı diyordu mantıkken yasağı kaldıran, yasağı koyandır diye düşündüm.BTK site sorgulama ekranında milli piyango idaresi kararıyla erişim engeli getirildi diye yazıyordu.
- Makaleler
- 3
Herkes Milli Piyango örneği vermiş de "yasadışı kumar" ve "kumar" kavramları arasındaki farkı bir tek ben mi biliyorum?
Konuyu takip etmedim, önceki sayfalarda atılan görüntüye baktım.
Konuyu takip etmedim, önceki sayfalarda atılan görüntüye baktım.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-