Peki aktif olarak kullanıp tüm sosyal medya yasaklansaydı tepkiniz ne olurdu? yani millet panik yapınca siz niye rahatsınız? sosyal medya yasaklanınca size yasak olmayacak mıydı? bence biraz kendinizle çelişiyorsunuz.
Haklı gerekçeyle kapatıldıktan sonra neden tepki vereyim ki? Bağımlısı değilim. Hiçbiri benim için olmazsa olmaz değil. Keza hiçbir platform durduk yere kapanmıyor.

Üstelik kalıcı olarak kapanmıyor, Twitch de açılacak zaten yakında. Yani onca tartışılması gereken gündem varken bunun için söylenmek mantıklı değil.

Haklı gerekçeyle kapatıldıktan sonra neden tepki vereyim ki? Bağımlısı değilim. Hiçbiri benim için olmazsa olmaz değil. Keza hiçbir platform durduk yere kapanmıyor.

Üstelik kalıcı olarak kapanmıyor, Twitch de açılacak zaten yakında. Yani onca tartışılması gereken gündem varken bunun için söylenmek mantıklı değil.
Peki şöyle sorıyım AKP fanboyu musunuz? Neden sordunuz diye soracak olursanız hükümet insanların internette bazı şeylerini saçma gerekçeyle yasaklıyor fakat siz tepki vermem haklı gerekçeyle diyorsunuz şasırtıcı. Peki ekmeğinizi alsa hükümet bir şey der misiniz? Ekmek zararlı diye. Kilo yapar diye.

Peki şöyle sorıyım AKP fanboyu musunuz? Neden sordunuz diye soracak olursanız hükümet insanların internette bazı şeylerini saçma gerekçeyle yasaklıyor fakat siz tepki vermem haklı gerekçeyle diyorsunuz şasırtıcı. Peki ekmeğinizi alsa hükümet bir şey der misiniz? Ekmek zararlı diye. Kilo yapar diye.
AKP fanboyu değilim. Bu konunun da fanboyluk ile bir alakasını göremedim. Hükümetin yaptığı, aldığı kararlardan dolayı yarardan çok zararım da oldu hatta.

Sosyal medya ile ilgili alınan/alınacak kararlarda önce sebebine bakıyorum. Eğer mantıklıysa haklı buluyorum. Keza hükümet Twitch'i de Kick'i de komple kapatmadı. Belirlenen hususlar yerine getirene kadar erişim engeli getirdi. O hususlar da en yakın zamanda yerine getirilir. Bu neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum.