Bu durumda kimler yeni RTX 5000 serisine geçmeyi planlıyor?

• Yükseltme yapacağım

Oy: 6 8,8%
  • Hayır, planlamıyorum

Oy: 45 66,2%
  • Fiyata göre düşüneceğim

Oy: 12 17,6%
  • Kararsızım

Oy: 5 7,4%

• Oy verenlerin toplamı
    68
Yazın sistemimi satıp DDR5'e geçmeyi planladığımdan dolayı 4090=5070 iddiası doğru çıkarsa 5070'e geçeceğim. DLSS ile şişirmişlerse asla geçmem. Saf güç istiyorum. FG gecikme süresinden bıktım.

Yazın sistemimi satıp DDR5'e geçmeyi planladığımdan dolayı 4090=5070 iddiası doğru çıkarsa 5070'e geçeceğim. DLSS ile şişirmişlerse asla geçmem. Saf güç istiyorum. FG gecikme süresinden bıktım.
Kesinlikle... test sonuçlarını beklemek en sağlıklısı. Yakında bize test için gelecek nasılsa, test edip sonuçları göreceğiz. Bakalım sunumda gösterdikleri gibi mi 🤔

@shockedblackguy,

Önemli olan gecikmesiz ve aldığın FPS'nin gerçekten o anki FPS gibi hissettirmesi önemli. Gecikme olunca oyunda böyle yavan bir hissiyat oluyor ve saf gücün yerini tutan bir teknoloji halen daha yok.

Böyle ciddi bir şey vaat edip üstüne ucuza çıkarmaları zaten başlı başına soru işareti.

@shockedblackguy,

Önemli olan gecikmesiz ve aldığın FPS'nin gerçekten o anki FPS gibi hissettirmesi önemli. Gecikme olunca oyunda böyle yavan bir hissiyat oluyor ve saf gücün yerini tutan bir teknoloji halen daha yok.
Evet o hissiyattan nefret ediyorum, gamepad ile oynanan oyunlarda pek fark etmiyor ama mouse ile oynananlarda çok kötü bir deneyim oluyor. Mesela Marvel Rivals'da ayarları düşürüp FG kapadım bunu yaşamamak için. 5000 serisi saf güç olarak o kadar da fark oluşturacak gibi durmuyor.

DLSS ile olmasa 4090'dan daha güçlü olarak adlandırılırdı diye düşünüyorum. Hype yaratmak istemeseler zaten ilk başta 4090 ile eşit güçte olacak demezlerdi.