HDDKullanıyorum
Üstün
Windows 7 kullandığım zamanlarda çok havalı geliyordu gözüme, nasıl yükleyeceğimi bile bilmeden hayalini kuruyordum. İlk kullandıgım zamanı hatırlıyorum, iyi günlerdi.
Linux'un oyun desteği Windows kadar geniş değil. Çoğu AC, Linux'u desteklemiyor.Linux varken Windows 11 kullanaların tamamen şov yaptığını düşünüyorum. Sistemi yeni olanlar için konuşmuyorum, eski sisteme sahip olup 11 kullananlara sözüm. Linux eski sistemlerde daha iyi performans verdiği açıkça ortada. Linux, eski Linux değil.
TPM, Secure Boot, Microsoft üyeliği zorunluluğu, Recall...
Ne? Gayette oynarsın Proton ile.Linux'un oyun desteği Windows kadar geniş değil. Çoğu AC, Linux'u desteklemiyor.
Linux varken Windows 11 kullanaların tamamen şov yaptığını düşünüyorum. Sistemi yeni olanlar için konuşmuyorum, eski sisteme sahip olup 11 kullananlara sözüm. Linux eski sistemlerde daha iyi performans verdiği açıkça ortada. Linux, eski Linux değil.
TPM, Secure Boot, Microsoft üyeliği zorunluluğu, Recall...
Ne zaman kullandınız hocam 11'i? GT1030 ile iyi performans alamamanız bence gayet doğal. Sisteminiz desteklenmiyor bile 11 tarafından. Bypass ederek kurup "iyi performans alamadım" demeniz komik.
Proton her şeye ilaç değil maalesef.
Proton her şeye ilaç değil maalesef.