Windows 7 kullandığım zamanlarda çok havalı geliyordu gözüme, nasıl yükleyeceğimi bile bilmeden hayalini kuruyordum. İlk kullandıgım zamanı hatırlıyorum, iyi günlerdi.

Linux varken Windows 11 kullanaların tamamen şov yaptığını düşünüyorum. Sistemi yeni olanlar için konuşmuyorum, eski sisteme sahip olup 11 kullananlara sözüm. Linux eski sistemlerde daha iyi performans verdiği açıkça ortada. Linux, eski Linux değil.

TPM, Secure Boot, Microsoft üyeliği zorunluluğu, Recall...
Linux'un oyun desteği Windows kadar geniş değil. Çoğu AC, Linux'u desteklemiyor.

Windows XP'den Windows 7'ye geçerken de, Windows 7'den Windows 8.1'e geçerken de, Windows 8.1'den Windows 10'a geçerken de hiç üzülmemiştim ama Windows 10 benim için gelmiş geçmiş en iyi işletim sistemiydi, 10'un gitmesi gerçekten üzdü.

Linux varken Windows 11 kullanaların tamamen şov yaptığını düşünüyorum. Sistemi yeni olanlar için konuşmuyorum, eski sisteme sahip olup 11 kullananlara sözüm. Linux eski sistemlerde daha iyi performans verdiği açıkça ortada. Linux, eski Linux değil.

TPM, Secure Boot, Microsoft üyeliği zorunluluğu, Recall...

Linux'un olayı o zaten :D Eski Windows çalıştırma konusunda iyi olmayan sistemlerde işe yarar ancak.

Ne zaman kullandınız hocam 11'i? GT1030 ile iyi performans alamamanız bence gayet doğal. Sisteminiz desteklenmiyor bile 11 tarafından. Bypass ederek kurup "iyi performans alamadım" demeniz komik.

2023 de falan kullandım galiba. Yapacak bir şey yok değiştireceğim kartı da şu an hala bunlayım. Son dediğinizi anlamadım hocam.