Detaylar
Kim cevapladı?Windows 11 varken Windows 10 kullananların tamamen şov yaptığını düşünüyorum. Sistemi eski olanlar için konuşmuyorum, yeni sisteme sahip olup da 10 kullananlara sözüm. 11'in yeni sistemlerde daha iyi performans verdiği açıkça ortada. 11, eski 11 değil.
Laptop konusunda evet haklısın sürücü uyumsuzluğu olabiliyor Windows 10 da ama masaüstü tarafında kesinlikle Windows 10 daha iyi.
Windows 12 çıktığı zaman 11'in desteğini de keserler merak etmeyin. Her yeni sürüm çıktığında bir şeylerin desteğini kesiyorlar zaten. Üzülecek bir şeyin olmadığını düşünüyorum. Sonuç olarak Windows 10 halen kullanan vardır sadece güvenlik güncelleştirmesi almayacak.
Windows 12 çıktığında da 10 ile aynı muameleyi görecek 11. Windows 11 daha iyi diyen tayfa çıkacak ortaya.
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Çok spesifik ya da özel bir sebep olmadığı sürece açıkçası halen Windows 10 kullanımını anlamlandıramıyorum. İkisi de Microsoft'un ürünü hani çıkıp Linux ile kıyaslasak kaynak tüketimi o bu şu diyebiliriz ama ikisi de Windows
Daha modern, güncel bir işletim sistemini kullanmak varken eskisinde kalmak benim için anlamsız bir şey. Neredeyse yıllardır 11 kullanıyorum, 7. nesil makinemde de 11 kullanıyordum 13. nesil makinemde de kullanıyorum. Bir an Windows 10'a döneyim de sistemim uçsun kaçsın düşüncesine kapılmadım açıkçası.
Ssoulstealler59
Uzman
Yaklaşık 5 senedir Windows 10 Pro kullanıyorum birkaç ay Windows 11 kullandım ve gerçekten rezalet. Oyunlarda donma kasma mı dersin yavaşlık mı dersin arayüzüne zaten girmiyorum rezalet bir sistem. O yüzden Windows 10 tüm ömrünü tamamlayana kadar Windows 11 geçmeyi düşünmüyorum.
Üstelik yanlış bilmiyorsam BIOS ayarlarında TPM 2.0 ayarı yok ve bu yüzden Riot oyunlarını oynayamıyorum. Windows 10'da oynayabiliyordum ancak Windows 11'de oynayamıyordum. Umarım düzelmiştir bu durum.
Üstelik yanlış bilmiyorsam BIOS ayarlarında TPM 2.0 ayarı yok ve bu yüzden Riot oyunlarını oynayamıyorum. Windows 10'da oynayabiliyordum ancak Windows 11'de oynayamıyordum. Umarım düzelmiştir bu durum.
5
5124
Ziyaretçi
Windows 12 çıktığında da 10 ile aynı muameleyi görecek 11. Windows 11 daha iyi diyen tayfa çıkacak ortaya.
O tayfayı dört gözle bekliyor olacağım hocam burayada yorumumu yapayım.
Ne zaman kullandınız hocam 11'i? GT1030 ile iyi performans alamamanız bence gayet doğal. Sisteminiz desteklenmiyor bile 11 tarafından. Bypass ederek kurup "iyi performans alamadım" demeniz komik maalesef.Birkaç ay Windows 11 kullandım ve gerçekten rezalet. Oyunlarda donma kasma mı dersin yavaşlık mı dersin ara yüzüne zaten girmiyorum rezalet bir sistem.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Linux varken Windows 11 kullanaların tamamen şov yaptığını düşünüyorum. Sistemi yeni olanlar için konuşmuyorum, eski sisteme sahip olup 11 kullananlara sözüm. Linux eski sistemlerde daha iyi performans verdiği açıkça ortada. Linux, eski Linux değil.Windows 11 varken Windows 10 kullananların tamamen şov yaptığını düşünüyorum. Sistemi eski olanlar için konuşmuyorum, yeni sisteme sahip olup da 10 kullananlara sözüm. 11'in yeni sistemlerde daha iyi performans verdiği açıkça ortada. 11, eski 11 değil.
TPM, Secure Boot, Microsoft üyeliği zorunluluğu, Recall...
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-