Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 ve 10'un ilk zamanlarındaki o kararsız yapısı yüzünden 2019'a kadar sadık bir Windows 7 kullanıcısı olarak kaldım. 2020 gibi mecburen Windows 10'a, 2021'de ise Windows 11'e geçerek yaklaşık dört senelik bir deneyim yaşadım Windows 11 ile. Ancak geldiğim noktada, aradığım performansı ve sadeliği en iyi Windows 10 LTSC sağlıyor. Şimdilik yola onunla devam edeceğim.

Windows 7 ile Windows 10 arasında kararsız kalmıştım işletim sistemi kurarken; kendisi (Windows 10) Windows işletim sistemleri içerisinde 7'den sonraki ikinci en iyi işletim sistemiydi bence. Her ne kadar Windows sevmesem de bir 'hoşça kal' demek gerekiyor Windows 10'a. Kendine iyi bak yolcu, biz ise yolumuza Linux ile devam edeceğiz.

Yazik olmus. Debloat yapmadan akici bile olmayan isletim sistemine gecmek zorunda kalacak bir suru kisi, tabii zibilyon tane farkli sorun yasama ihtimalleri varken tek sorunlari bu olur umarim.🤭

Windows 11 varken Windows 10 kullananların tamamen şov yaptığını düşünüyorum. Sistemi eski olanlar için konuşmuyorum, yeni sisteme sahip olup da 10 kullananlara sözüm. 11'in yeni sistemlerde daha iyi performans verdiği açıkça ortada. 11, eski 11 değil.
Saçma sapan kaynak kullanan salakça bir tema, her şeyini takip eden bir özellik ve "kapatılabilen" telemetri uygulamaları ile iyi günler...